Magazinul de Leduri : Profită de Ofertele și Reducerile de Vară !

BUCURESTI - 10 iulie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Magazinul de Leduri iși propune să aducă tehnologia iluminatului LED în prim plan, punând la dispoziția consumatorilor, un magazin on-line, cu o gamă de peste 1600 surse de iluminat LED , dar și un blog cu articole explicative. Iluminatul LED este din ce în ce mai prezent în jurul nostru, fie că vorbim de iluminat stradal, spații de birouri, magazine sau iluminatul locuinței. Totul pentru a ușura schimbarea tehnologiilor învechite și ineficiente de iluminat.

Profită de ofertele și reducerile de vară oferite de magazin-leduri.ro

Achiziționează acum proiectorul led cu senzor 10Watt, rezistent la apa IP44, lumină rece și spoturi LED 2Watt, 33 SMD3528, lumină neutră la cele mai mici prețuri.

Magazinul de Leduri vă oferă de asemenea articole detaliate pentru a vă ușura alegerea sursei de iluminat LED echivalente surselor de iluminat clasice fie că sunt becuri incandescente sau becuri economice. Totodată echipa Magazinul de Leduri vă stă la dispoziție cu sfaturi și expertiză tehnică atât pentru a vă alege produsul potrivit, dar și pentru instalarea produselor achiziționate.

Firma noastră dorește să fie cât mai aproape de clienții săi pentru o experiență unică prin: suport de calitate în alegerea luminii potrivite.

- modalități de plată diversificate (cash la livrare,OP)- termen de livrare națională de maxim 72 ore (în funcție de cantitate, disponibilitate stoc, locație); - livrarea este gratuită pentru comenzi mai mari de 400 Lei- instalarea produselor achiziționate, incluzând suport în alegerea soluțiilor personalizate;- garanție standard de 2 ani pentru sursele de iluminat, cu posibilitate de extindere a garanției până la 5 ani;- prețuri atractive, discount-uri în funcție de volumul comenzilor sau modul de colaborare.

Magazinul de Leduri vă asteaptă în continuare să vă bucurați de nebunia ofertelor și reducerilor de vară.

Vizitați acum site-ul nostru magazin-leduri.ro unde veți găsi reduceri și diferite alte oferte.

Vă așteptăm cu cele mai bune oferte și cele mai avantajoase prețuri la corpurile de iluminat Led, panouri Led și profile Led din aluminiu.

Mulțumim tuturor celor ce au efectuat comenzi, dar și celor ce urmează să ne viziteze!