Security-solution.ro - magazinul tău de securitate și protecție

BUCURESTI - 10 februarie 2017

Comunicat tip General in Industrie

Security-solution.ro este o firmă care se ocupă cu vanzarea de produse de securitate și protecție.

Camere de Supraveghere

Camere de Supraveghere

Security-solution.ro este o firmă care se ocupă cu vânzarea de produse de securitate și protecție.

Security-solution.ro dorește să ofere clienților săi echipamente de securitate, de calitate superioară, și bineințeles la cele mai avantajoase prețuri.

Firma noastră vă pune la dispoziție o gamă largă de camere de supraveghere și produse de securitate, de unde puteți alege și îmbunătății siguranța casei, a biroului, sau a altor locații importante, folosind sisteme și componente de protecție care se adresează atât clienților business cât si clienților casnici, pentru toate cerințele dumneavoastră.

Servicii de Securitate

1. O gamă variată de echipamente

2. Metode de plată multiple

3. Personal calificat

4. Oferă consultanță de specialitate și montaj

5. Suport tehnic gratuit

6. Servicii prompte

7. Livrare rapidă și garanția produselor

Produse de Securitate și Protecție

8. Camere de supraveghere

9. Sisteme de alarme

10. Videointerfoane IP și Yale

11. Control acces

12. Detectoare de incendiu

13. Alte accesorii

 

Produsele de securitate importate și distribuite de security-solution.ro sunt concepute în baza standardelor internaționale.

Calitatea produselor, prețul și promptitudinea în livrarea acestora, cât și serviciile adiacente de montaj, instalare și consultanța sunt motivul pentru care mulți clienți apelează la noi in mod repetat.

Firma noastră va colabora cu toți cei interesați, pentru a-și dezvolta un plan de securitate care va fi nu numai eficient dar și accesibil la preț.

Montaj și Consultanța pentru produsele de securitate

Fie că aveți nevoie de un sistem de camere de securitate, sau dacă sunteți în cautare de a actualiza echipamentul de supraveghere existent, putem construi împreună un plan de protecție pentru dumneavoastră.

În ziua de azi, sistemele de camere de securitate ajută proprietarii de afaceri în a putea fi monitorizate operațiunile de zi cu zi folosind un dispozitiv la distanță, sau fiind conectate la telefonul mobil.

Security-solution.ro ințelege provocările cu care fiecare dintre noi se confruntă atunci când vorbim de probleme de Protecție și Securitate, și de aceea venim cu idei practice și soluții în depășirea acestora.

Pentru mai multe detalii și informații puteți accesa site-ul nostru www.security-solution.ro sau ne puteți găsi la numerele de telefon: 0723.913.919 / 0765.665.499 .

Firma noastră își are sediul în Str.Dragoș Mladinovici nr.1 Sector.4 București.

Vă așteptăm!

www.security-solution.ro
Bucuresti, Sector 4
0723.913.919 / 0765.665.499