Cine este Doctor SKiN?

BUCURESTI - 12 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate

SKiN MedSpa a devenit Doctor SKiN. Cine este Doctor SKiN și de ce s-a simțit nevoia acestui rebranding, discutăm cu Alin Radu, fondatorul lanțului de clinici de estetică, dermatologie, epilare definitivă, tratamente corporale și faciale, care în 4 ani de zile a reușit să câștige încrederea a peste 15 000 de pacienți din București, Corbeanca și din întreaga țară.

SKiN-Med-Spa-devine-Doctor SKiN _ Baneasa _ Miro Offices

SKiN-Med-Spa-devine-Doctor SKiN _ Baneasa _ Miro Offices

Conceptul lansat în urmă cu 4 ani prin clinica din complexul Drumul Taberelor din București părea la început că nu are nicio șansă, comparativ cu alte  clinici similare, care se lăudau cu prezența în zonele mondene ale capitalei și cu mulți influenceri și vedete printre pacienți.

 

Cu toate aceasta, primii clienți nu s-au lăsat așteptați, chiar dacă la început au venit cei nemulțumiți de serviciile altor clinici, atrași de echipamentele performante și de informațiile prezentate în site.

 

“Creșterea atât de frumoasă a conceptului Doctor SKiN se datorează faptului că nu ne-am oprit din investiții și că am încercat să aducem tot ce este mai bun în materie de echipamente, traineri și personal dedicat, cu care să împărtășim aceeași viziune. Suntem o afacere de familie, nu reprezentăm o franciză sau o corporație, și chiar suntem trup și suflet implicați în tot ceea ce se întâmplă în clinicile noastre. Încă sunt pacienți care ne întreabă neîncrezători dacă noi chiar avem echipamentele cu care ne lăudăm în online sau dacă personalul nostru chiar participă la training-uri și sesiunile de instruire, așa cum văd pe conturile noastre de social media, sau dacă cele peste 1.000 de recenzii pozitive sunt adevărate sau nu”, a mărturisit Alin Radu, unul dintre fondatorii Doctor SKiN.

 

“De asemenea, cred că succesul nostru se bazează pe faptul că nu ne-am înșelat pacienții, care s-au săturat să plătească sume enorme fără să vadă rezultatele promise. Când vin la Doctor SKiN, au garanția că nu sunt înșelați, că beneficiază de onestitate și transparență și că, într-adevăr, se întâmplă lucrurile care li se promit. Rezultatele remarcabile nu apar peste noapte, dar există cât timp și noi și pacienții lucrăm împreună ca o echipă. Mai mult decât atât, am vrut de la bun început să oferim prețuri prietenoase și opțiuni de calitate pentru orice buget, așa că ofertele noastre de preț sunt cele mai  atractive din piață, în condițiile în care toate produsele și dispozitivele noastre sunt originale, din categoria premium sau high luxury, ultimele modele disponibile și toate mai noi de 2 ani de zile. Nimeni nu se compară cu Doctor SKiN la acest capitol”, a spus Alin Radu.

 

Transformarea SKiN MedSpa în Doctor SKiN reprezintă un pas firesc spre înainte deoarece, dacă la început lumea venea la SKiN MedSpa să se simtă mai bine cu sine, din ce în ce mai mulți vin ca să trateze atât afecțiuni ale pielii cât și complexe care nu se văd, dar care lasă urme adânci și dor. “Frumusețea nu se măsoară cu rigla, este complet subiectivă și am înțeles de la pacienții Doctor SKiN că progresul hrănește speranța, reconstruiește încrederea și  îți dă putere să mergi mai departe, să faci lucruri pe care nu îndrăzneai să le încerci înainte.

 

Este o muncă extrem de grea dar foarte plăcută, pentru că transformăm vieți în mai bine și nu există satisfacție mai mare pentru noi, decât să știm că pacienții noștri sunt mulțumiți, că au încredere în noi și ne recomandă. Conceptul de Doctor SKiN nu se referă doar la profesionalism și la pregătire medicală, ci și la oameni, la efortul lor, la vindecare, la speranța că indiferent de problema pe care o ai, există soluții de îmbunătățire. Problemele estetice și medicale pe care le tratăm la Doctor SKiN dacă nu se pot elimina complet, se pot estompa suficient, astfel încât să nu mai deranjeze, lucru care contribuie enorm la îmbunătățirea calității vieții pacienților noștri”, a completat Alin Radu.

 

Planurile de viitor includ alte 2 clinici Doctor SKiN în București, zona Băneasa și zona Fabrica de Glucoză, care urmează să se deschidă în următoarele luni, păstrând facilitățile oferite deja în clinicile existente din Drumul Taberelor și Corbeanca. 

 

Despre SKIN MEDSPA

Doctor SKiN este singurul lanț de clinici din România unde pacienții pot beneficia de toate cele mai performante dispozitive medicale disponibile în lume, adică de acea aparatură foarte scumpă, de top, care impune standardele la nivel mondial în epilare definitivă, tratamente corporale, faciale și estetice. Mai mult decât atât, beneficiezi de cele mai noi modele existente în piață și toate echipamentele au o vechime mai mică de 2 ani de zile.

Atât Doctor SKiN Corbeanca cât și Doctor SKiN București sunt printre puținele clinici deschise 363 de zile din an, de luni până duminică, de la ora 9 dimineața la 9 seara, pentru a le oferi inclusiv pacienților extrem de ocupați timp pentru ei înșiși.

Cu o echipă medicală dedicată și un personal în care se investește în continuu, care participă în mod periodic la cursuri de specializare și care este evaluat cel puțin o dată pe lună, brandul Doctor SKiN este respectat și iubit de mii de pacienți, care au lăsat peste 1 000 de recenzii pozitive pe Google și Facebook.

Toate echipamentele folosite la Doctor SKiN sunt certificate FDA, au studii medicale desfășurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranța utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

Doctor SKiN București
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
București, România

Doctor SKiN Corbeanca
DN1 Value Centre, Calea Bucureşti 2bis,
Corbeanca, România

Telefon programări: 031 005.10.15
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skin-medspa1/cine-este-doctor-skin