Cum se vede 1 ml de Acid Hialuronic în buze?

BUCURESTI - 10 februarie 2023

Comunicat tip General in Sanatate, Social

Produsele pentru augmentarea buzelor sunt substanțe specifice de umplere, pe bază de Acid Hialuronic. Acidul Hialuronic este un compus care se regăsește în mod natural în organismul uman. Molecula de Acid Hialuronic are proprietatea de a atrage de până la 1000 de ori greutatea sa în apă. Această caracteristică unică este responsabilă pentru extra volumul, strălucirea și elasticitatea zonei tratate.

marire-buze-cu-Acid-Hialuronic-Juvederm

marire-buze-cu-Acid-Hialuronic-Juvederm

Cât de mult este prea mult sau cât este prea puțin când vrei să îți pui Acid Hialuronic în buze? “Folosirea Acidului Hialuronic pentru mărirea buzelor este atât de populară pentru că reprezintă o opțiune cu risc scăzut, minim invazivă, care asigură creșterea în volum a buzelor. Procedura în sine durează mai puțin de 20 de minute, iar efectele, chiar dacă nu sunt permanente, pot dura între 4 și 12 luni, în funcție de produsul folosit, caracteristicile individuale și cantitatea de Acid Hialuronic folosită. Niciodată nu a fost mai ușor, mai confortabil și mai eficient să-ți mărești buzele, să le hidratezi, să le accentuezi conturul și să le dai o nouă formă, care-ți complimentează trăsăturile", a spus doctor Diana Gheorghiță, medic specialist chirurgie plastică și estetică în cadrul clinicilor Doctor SKiN.

 

Cât de mult Acid Hialuronic este potrivit însă pentru a-ți mări buzele? Când vine vorba de augmentarea buzelor, mai mult nu înseamnă neapărat mai bine, în special dacă dorești să obții niște rezultate naturale și subtile. De asemenea, procedura de mărire buze cu Acid Hialuronic este personalizată, adaptată la propria persoană. Medicul specialist în proceduri estetice injectabile va lua în considerare anatomia facială, însă și aspecte precum volumul dorit al buzelor și obiectivele de frumusețe pe care ți le-ai propus.

 

Cele mai multe fillere dermice cu Acid Hialuronic vin în seringi de 1 ml, iar foarte multe clinici de înfrumusețare pun la dispoziția clienților lor procedura de mărire a buzelor cu o cantitate minimă de 1 ml de Acid Hialuronic.

Cantitatea folosită de Acid Hialuronic trebuie stabilită după consultul inițial.

“Doar după o evaluare și o discuție cu pacientul, medicul poate concepe planul aferent tratamentului și îi va sugera cantitatea optimă de Acid Hialuronic (0,5 – 1 ml), pentru a fi sigur că va obține rezultatele dorite, fără a face compromisuri profesionale", a completat doctor Diana Gheorghiță.

Ca regulă generală, dacă dorești să crești doar volumul unei buze (superioare sau inferioare) ori dacă îți dorești să ai niște buze mai hidratate, 0,5 ml de Acid Hialuronic poate fi suficient. Cea mai mare parte a substanței de umplere dermică va fi injectată în zona de tratament, în timp ce restul va fi folosit pentru a-ți defini și contura frumos buzele, pentru rezultate cât mai satisfăcătoare din punct de vedere estetic.

Așadar, pentru pacienții care doresc o schimbare discretă, buze hidratate și reîntinerite, ușor definite, o cantitate de 0,5 ml de Acid Hialuronic este potrivită. Însă, dacă dorești să le oferi buzelor plinețe și un volum mai mare instantaneu, 1 ml de Acid Hialuronic poate reprezenta o alegere mai bună. Cu toate acestea, doar medicul care efectuează injectarea trebuie să decidă cantitatea necesară pentru a oferi pacientului rezultatul dorit.

Ține cont că dacă ai buze subțiri, nu este indicată injectarea rapidă a 2-3 ml de Acid Hialuronic, deoarece pot apărea gâlme și inesteticul “botic de rață”. Dacă vrei schimbări dramatice, trebuie să le faci progresiv, în mai multe sesiuni de injectare.

De asemenea, nu trebuie să uiți că, imediat după procedură, buzele vor părea inițial mai mari decât ți-ai fi dorit. Acest lucru se datorează edemului rezultat în urma injectării. Prin urmare, este necesar să aștepți câteva zile înainte de a vedea rezultatele finale, de care te poți bucura în următoarele luni. Dacă ești la prima injectare, 1 ml de Acid Hialuronic pentru buze ar trebui să-ți acopere toate nevoile estetice, de frumusețe.

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skin-medspa1/cum-se-vede-1-ml-de-acid-hialuronic-in-buze