SKiN MedSpa: ATX NAT, varianta naturală, fără injectare, pentru botox

BUCURESTI - 27 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Pentru toți cei care au fobie de ace sau nu vor să apeleze la botox pentru un aspect mai tânăr și o piele mai întinsă, cercetătorii au lucrat intens pentru dezvoltarea unui ser cu puternic efect antirid, asemănător toxinei botulinice, care să nu implice injectare, și cu rezultate imediate.

Eliminarea ridurilor prin injectarea cu toxină botulinică este cel mai popular tratament minim invaziv la nivel mondial, datorită eficienței sale garantate și a siguranței pe care o oferă. Procedura este realizată în general de către un medic specialist, iar efectul este vizibil după aproximativ două săptămâni.

 

ATX NAT este un ser inovator, cel mai nou produs antirid care oferă rezultate remarcabile imediat, fără efort sau durere: ten mai luminos, mai neted, elastic și hidratat, și mai ales, riduri diminuate ca aspect, volum sau adâncime.

 

ATX-NAT are la bază una dintre cele mai avansate formule anti-îmbătrânire (argirelină, betaină și acid hialuronic), elementele componente fiind folosite pentru mult timp separat în compoziția mai multor tratamente faciale. Studiile realizate de cercetători au demonstrat că această că serul ATX NAT diminuează adâncimea ridurilor cu până la 50% și nu provoacă blocarea completă a mușchilor, așa cum face toxina botulinică, ci doar reduce nesemnificativ expresiile faciale.

 

***

 

ATX NAT are un puternic efect antirid, înviorează tenul obosit, menține elasticitatea și prospețimea tenului și prelungește inclusiv efectele toxinei botulinice. Se poate aplica pe față, bărbie, gât, decolteu, pe linia buzelor, precum și pe liniile din jurul ochilor. Pentru efecte maxime, infuzarea serului se face cu aplicatorul special ”Prestige”.

 

Toți cei care calcă pragul clinicii SKiN MedSpa beneficiază de efectele uimitoare ale serului ATX NAT la preț redus, de o evaluare gratuită a tenului și un program personalizat pentru o piele mai tânără, mai curată, mai netedă și mai frumoasă!

 

Pentru mai multe detalii, întrebări și programări:

Adresa: București, Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1

Telefon: +40 729 740 704

www.skinmedspa.ro

Despre SKIN MEDSPA

Deschisă inclusiv în weekend (orele 09.00 - 21.00), SKiN MedSpa pune în prim plan CLIENTUL, oferindu-i atenție deplină, abordare caldă, primitoare și o calitate premium în serviciile de remodelare corporală și de estetică facială.
Născută din pasiune pentru știință și frumusețe, clinica este dotată cu tehnologie medicală de excepție, ultraperformantă, de ultimă generație, care permite obținerea unor rezultate comparabile cu ale chirurgiei estetice și efecte de lungă durată.
SKiN MedSpa - terapeuți cu experiență, parcare asigurată, un loc în care sănătatea și frumusețea întâlnesc tehnologia revoluționară, cu servicii de calitate, interior cozy, igienă impecabilă, tehnologii non invazive de top și o echipă bine pregătită, atentă la fiecare detaliu, mereu cu zâmbetul pe buze.