SKiN MedSpa: Profhilo®, primul produs de bioremodelare din lume

BUCURESTI - 23 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

- Ten întinerit, efect de lifting si hidratare. Cea mai mare concentrație de acid hialuronic -

Profhilo® este primul produs pe bază de acid hialuronic injectabil stabilizat fără BDDE (Butanediol diglycidyl ether) pentru tratarea laxității pielii. Cu una dintre cele mai mari concentrații de acid hialuronic din piață (64mg / 2ml), nu doar că hrănește și hidratează pielea, dar remodelează și redă volumul pielii îmbătrânite, ridate, fără fermitate. Profhilo® oferă rezultate excelente ca tratament singular sau în combinație cu alte proceduri faciale disponibile în prezent.

 

Există multe caracteristici care evidențiază fillerul Profhilo® ca produs unic, deosebit de orice altceva disponibil la momentul actual în industria frumuseții. Profhilo® nu este un filler sau biorevitalizant dermic, ci a deschis o nouă categorie injectabilă: bioremodelarea.

 

În primul rând, nu are în conținut BDDE. Cea mai frecventă modificare în cazul fillerelor este crearea legăturilor încrucișate a lanțurilor de acid hialuronic folosind 1,4-butanediol diglicidil eter (BDDE) ca agent de legătură încrucișată.

 

Profhilo® este dezvoltat prin utilizarea unei tehnologii brevetate, care rezultă în complexe hibride de legătură între acidul hialuronic cu greutate moleculară mare și acidul hialuronic cu greutate moleculară mică, fără a utiliza compuși chimici cu rol reticular. Aceste complexe cresc stabilitatea acidului hialuronic la degradare enzimatică și mecanică.

 

În ciuda conținutului ridicat de acid hialuronic, are un profil inflamator scăzut, cuplat cu proprietăți pro-vindecare susținute de studii clinice. Ca produs stabilizat, Profhilo® “lucrează” la nivelul pieli în jur de 28 de zile. În acest timp, stimularea a 4 tipuri diferite de colagen și elastină are loc prin eliberarea lentă de acid hialuronic de înaltă puritate. De asemenea, crește confortul pacientului în timpul și după tratament și asigură hidratarea pielii, în special în epidermă.

 

Stimularea are ca rezultat îmbunătățirea semnificativă a țesuturilor epidermei. Prin urmare, Profhilo® are un efect semnificativ de strângere și ridicare a pielii, adică un puternic efect de lifting.

 

Mai mult decât atât, Profhilo® duce la îmbunătățirea dramatică a calității pielii și la hidratarea pielii atât în derm cât și în epidermă, stimulând și o producție crescută de acid hialuronic endogen și elastină, fapt ce conferă pielii un aspect mai tineresc.

 

„Oricine prezintă semne de îmbătrânire a pielii poate fi pacientul potrivit pentru tratamentul cu Profhilo®. Odată injectat, produsul începe să se răspândească imediat datorită concentrației mari de acid hialuronic și a naturii sale coezive. Tehnica BAP este o tehnică extrem de eficientă și simplă de utilizat pentru cei care nu sunt confortabili cu utilizarea canulelor.”, a zis dr. Wahba, medic chirurg cu specializare în chirurgie plastică, care se ocupă de tratamentele faciale injectabile în cadrul clinicii SKiN MedSpa.

 

Tehnica BAP (Bio Aesthetic Points) se bazează pe maximizarea difuziei in  anumite zone anatomice, și anume pomeții, sub orbite (zonele malare) și zonele sub-malare, adică ridurile nazolabiale, contul mandibular și în exteriorul pomeților. Pacientului i se administrează câte 5 injecții pe fiecare parte, iar orice disconfort este redus la minim, ca și învinețirea zonei sau apariția de hematom.

 

Rezultatele se văd după doar 2 sesiuni de tratament, adică după o lună de zile și sunt cumulative, efectul maxim obținându-se după finalizarea tuturor ședințelor de tratament. Numărul de sesiuni este stabilit pentru fiecare pacient în parte, în urma unei evaluări gratuite a tenului și a nevoilor acestuia.

 

La SKiN MedSpa pacienții pot beneficia de expertiza specialiștilor clinicii și de  rezultatele uimitoare ale produsului Profhilo® clinicii la prețuri promoționale.

Despre SKIN MEDSPA

SKiN MedSpa este primul medical Spa din Drumul Taberei, care aduce cele mai noi tehnologii și dispozitive medicale pentru frumusețe și sănătate.

Misiunea SKiN MedSpa este de a-și ajuta pacienții să obțină rezultate remarcabile, pentru a se simți nu doar la nivel fizic, ci și emoțional. Cu o echipă dedicată, în clinică sunt folosite produse și tratamente nedureroase pentru a atinge rezultate remarcabile, personalizate in funcție de pielea si nevoile fiecărui pacient în parte.

Toate echipamentele folosite la SKiN MedSpa sunt certificate FDA, au studii medicale desfășurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranța utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

SKiN MedSpa
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, etaj 1,
București, România
0729 740 704
Program: Luni - Duminică: 08:00 – 21:00