SKiN MedSpa: Profită de ofertele de vară pentru epilare definitivă!

BUCURESTI - 20 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Epilarea definitivă nu mai este de multă vreme un subiect tabu pentru bărbați și nu se mai adresează exclusiv femeilor, ci tuturor adulților care își doresc să scape de părul prezent în anumite zone ale corpului sau de pe față. În prezent există tehnologie avansată și sigură, astfel că rezultatele sunt vizibile după numai două ședințe.

Tehnologia laserului diodă ”Elysion Pro” permite atingerea unor rezultate excelente, indiferent de zona aleasă, culoarea pielii sau de sensibilitatea acesteia, procedura fiind una eficientă, sigură și nedureroasă. Mai mult decât atât, tratamentul se poate face în orice perioadă a anului, fără nici o limitare.

  

La SKiN MedSpa tehnologia de ultimă generație a laserului diodă Elysion Pro se împacă excelent cu ofertele verii, astfel că prețul unui pachet complet sau a unei ședințe de epilare definitivă este mai mult decât accesibil!

 

***

 

Epilarea cu laser, în special cu laser diodă, folosește o tehnică extrem de rapidă, care îndepărtează firele de păr fără durere. Laserul este aplicat pe piele, iar o doză de căldură este condusă până la baza firului de păr, moment în care aceasta oprește alimentarea cu sânge către folicul. Concomitent cu căldura produsă de laserul diodă, este utilizată și o tehnologie pentru răcirea pielii.Aceasta din urmă protejează și evită orice fel de deteriorare a pielii, iar la doar câteva zile distanță, firul de păr va cădea singur, lăsând pielea netedă și mătăsoasă.

 

În clinica SKiN MedSpa toți pacienții și pacientele beneficiază de evaluare și informare gratuită înainte de a lua o decizie ”definitivă”, pentru a cunoaște întregul proces și rezultatele sale.

 

Experții SKiN MedSpa stau la dispoziția tuturor celor care calcă pragul clinicii. Pentru mai multe detalii, întrebări și programări:

SKiN MedSpa

Adresa: București, Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1

Telefon: +40 729 740 704

Despre SKIN MEDSPA

Deschisă inclusiv în weekend (orele 09.00 - 21.00), SKiN MedSpa pune în prim plan CLIENTUL, oferindu-i atenție deplină, abordare caldă, primitoare și o calitate premium în serviciile de remodelare corporală și de estetică facială.