SKiN MedSpa: Programe de înfrumusețare pentru viitoarele mirese

BUCURESTI - 11 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

În fiecare an, în România au loc este 140,000 de nunți. Numărul acestora crește de la an la an, mai ales în mediul urban. În București au loc cele mai multe căsătorii, iar vârsta medie a mirilor este de peste 30 de ani.

Datorită educației, a stilului de viață, dar și a stresului pregătirii evenimentului, din ce în ce mai multe mirese au nevoie de un program de înfrumusețare înainte de nuntă care include, în afară de machiajul și coafarea părului din ziua nunții, câteva săptămâni sau chiar luni de pregătire.

Mai ales în mediul urban, o nuntă este un eveniment care declanșează motivația de a respecta un program de slăbire, de a rezolva probleme mai vechi ale tenului și de arăta cât mai bine. 

Tocmai de aceea, experții SKiN MedSpa au creat un ghid pentru viitoarele mirese care își doresc să arate și să se simtă extraordinar în ziua nunții lor și după aceea!

 

În clinica SKiN MedSpa există o serie de tratamente faciale și corporale de care pot beneficia atât viitoarele mirese, dar și viitorii miri, începând cu simple tratamente de curățare facială, ce ajută în crearea unui machiaj care să arate mai bine și mai uniform, la tratamente faciale complexe care pot rezolva sau ameliora semnificativ orice problemă a tenului, precum acneea, cicatricile postacneice, cearcănele, ridurile, pungile de sub ochi sau petele pigmentare.

 

“Tenul unei mirese în ziua nunții trebuie să fie la înălțime, să strălucească și să arate proaspăt, indiferent de vârstă. De aceea, dezvoltăm programe personalizate de tratament împreună cu mediul specialist pentru a obține un ten impecabil în ziua cea mare. Le recomandăm viitoarelor mirese să vină la o consultație gratuită cu câteva luni înainte de nuntă, pentru a da răgaz pielii să se regenereze și tratamentelor faciale să producă efectul maxim”, a zis Alice, specialist în tratamente faciale în cadrul clinicii SKiN MedSpa.

 

De asemenea, orice rochie de mireasă, indiferent de model, se va așeza și va arăta mai bine pe o talie definită, cu brațe ferme și un decolteu fără cusur. Pentru miresele care își doresc să scape definitiv de câțiva centimetri de grăsime din zone cu probleme, la SKiN MedSpa există o serie de tratamente de remodelare corporală non invazive, care oferă rezultate excelente.

 

“În clinica noastră, putem elimina bărbia dublă, dar și grăsimea de pe abdomen, spate, coapse sau de pe brațe și putem îmbunătăți considerabil aspectul pielii din zonele cu probleme. În cazul procesului natural de slăbire este posibil ca pacientul să se confrunte cu piele lăsată, dar dacă apelează la tratamentele de remodelare corporală, se va bucura de o piele întinsă și fermă.

 

Inclusiv viitorii miri cu probleme de acumulare grăsime în zona abdomenului și  vin să se trateze pentru a-și reduce stratul adipos rapid și fără efort”, a completat Alice, specialist în remodelare corporală la SKiN MedSpa.

Informații suplimentare pot fi găsite pe site-ul web al clinicii www.skinmedspa.ro

Despre SKIN MEDSPA

SKiN MedSpa este primul medical Spa din Drumul Taberei, care aduce cele mai noi tehnologii și dispozitive medicale pentru frumusețe și sănătate.

Misiunea SKiN MedSpa este de a-și ajuta pacienții să obțină rezultate remarcabile, pentru a se simți nu doar la nivel fizic, ci și emoțional. Cu o echipă dedicată, în clinică sunt folosite produse și tratamente nedureroase pentru a atinge rezultate remarcabile, personalizate in funcție de pielea si nevoile fiecărui pacient în parte.

Toate echipamentele folosite la SKiN MedSpa sunt certificate FDA, au studii medicale desfășurate pe parcursul a mai multor ani de zile, care garantează siguranța utilizării lor, cu rezultate dovedite clinic.

Detalii contact:

SKiN MedSpa
Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1,
București, România
0729 740 704
Program: Luni - Duminică: 08:00 - 21:00