Skin MedSpa: Rezultatul ultimelor studii clinice în tratamentul cearcănelor

BUCURESTI - 6 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica SKiN MedSpa București oferă tratamentul pentru cearcăne cu Teosyal Redensity II, efectuat de către medic specialist în chirurgie estetică, la prețuri promoționale.

SKiN MedSpa:  Rezultatul ultimelor studii clinice în tratamentul cearcănelor

Un studiu efectuat de Valeriu Ardeleanu, Sorin Ioan Berbece, Ioan Petre Florescu și Radu Cristian Jecan, la Universitatea Carol Davila București și Universitatea Dunărea de Jos din Galați, cu referire la tratarea cearcănelor a evidențiat faptul că produsul pe bază de acid hialuronic Teosyal Redensity II, special conceput pentru a trata zona delicată și sensibilă a ochilor și cearcănele maronii este unul sigur, eficient și ușor de administrat de către un medic specialist.

”Teosyal Redensity II” este un acid hialuronic pentru cearcăne, un produs de întinerire și restructurare periorbitală, cu efect de umplere, antioxidant, care hidratează cearcănele negre de sub ochi și redensifică pielea din jurul ochilor. Acesta a fost testat timp de 1 an, pe un grup de 49 de pacienți (43 de femei și 6 bărbați). În cazul celor care au nevoie și de o a doua injecție, după o lună, s-a observat o îmbunătățire majoră a elasticității și fermității pielii. Rezultatele sunt vizibile imediat.

***

Cearcănele reprezintă un factor inestetic din ce în ce mai prezent, iar apariția acestora are la bază două aspecte: formarea canelurilor de sub ochi și colorarea zonelor perioculare, adică apariția cercurilor negre.  Aceste cearcăne maronii la ochi sunt rezultatul resorbției țesutului adipos din jurul ochilor, precum și o scădere a irigării arteriale normale, însoțită de încetinirea drenării venoase. În final, sângele venos stagnează în capilare pentru o durată de viață lungă, ceea ce duce la apariția nuanței vineții-negricioasă din zona ochilor.

Compania elvețiană Teoxane a reușit să creeze o formulă unică, care are capacitatea de a umple canelurile și să asigure colorarea uniformă a acestei zone. Înainte de apariția acestui produs, s-a încercat umplerea canelurilor cu diferite produse care conțin acid hialuronic. Cu toate acestea, șanțurile au fost adesea înlocuite cu pungi sub ochi, ca urmare a extinderii acidului hialuronic și a retenției de apă.

Produsele chimice inovatoare formulate de Teoxane rezolvă aceste inconveniente, precum și problema corectării cercurilor întunecate.

”Teosyal Redensity II” este un tratament anticearcane care conține o combinație unică de acid hialuronic reticulat și acid nereticulat, 8 aminoacizi, 3 antioxidanți, 2 minerale și vitamine. Pacienții testați au fost examinați periodic și nu au fost observate reacții adverse între substanțele folosite, ci o îmbunătățire considerabilă a  aspectului estetic al acestora.

Clinica SKiN MedSpa București oferă tratamentul pentru cearcăne cu Teosyal Redensity II, efectuat de către un medic specialist în chirurgie estetică, la prețuri promoționale.

 

Mai multe informații:

Adresa: București, Centrul comercial Auchan Drumul Taberei, Etaj 1

Telefon: +40 729 740 704

site: skinmedspa.ro