SKiN MedSpa: tratamente dermatologie si estetica cu laserul Fotona

BUCURESTI - 16 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Tratamentele cu laser sunt în general asociate cu epilarea definitivă sau cu tratarea varicelor sau a venelor sparte, dar laserul Fotona a schimbat complet percepția, deoarece reprezintă gold standardul în materie de lasere, având cea mai largă gamă de aplicații în estetică, dermatologie, stomatologie, oftalmologie, chirurgie și ginecologie.

standardul de aur in materie de lasere in dermatologie

standardul de aur in materie de lasere in dermatologie

Fotona permite medicilor și specialiștilor în tratamente faciale și corporale să folosească și să adapteze tratamentul cu laser pentru a rezolva probleme diferite, precum: acneea, cicatricile, petele pigmentare, cuperoza, rozaceea, melasma, pistruii, pielea lăsată și îmbătrânită, verucile, negii, infecțiile unghiilor, vergeturile, transpirația excesivă sau îndepărtarea tatuajelor.

 

În primul rând, laserul Fotona permite mult mai multe utilizări decât alte dispozitive cu laser clasice deoarece are două lungimi de undă de lumină, adică îmbină două dintre cele mai performante tipuri de laser Nd:YAG și Er:YAG.

 

Laserul de tip Nd:YAG este standardul de aur în ceea ce privește tratamentele laser pentru întinerire, acnee, pete pigmentare, afecțiuni vasculare și dermatologice, dar și pentru îndepărtarea părului nedorit. În mod tradițional, laserul de tip CO2 sau laserul fracționat este folosit pentru a reface suprafața pielii, fiind folosit în tratamentul ridurilor, al petelor pigmentare și pentru redarea fermității pielii. Cu toate acestea, față de varianta Nd:Yag, laserul fracționar necesită perioade mai lungi de recuperare, din cauza faptului că are o lungime de undă mai mare.

 

Laserul Fotona reușește să obțină o ameliorare semnificativă pentru probleme diferite ale pielii precum ridurile, acneea, cicatricile, cu un proces de recuperare mai ușor și mai rapid decât laserul CO2, deoarece folosește un tratament de întinerire de tipul FRAC3®. Prin această tehnologie fracționată avansată în domeniul antiaging și al esteticii, orice problemă a pielii cauzată de înaintarea în vârstă este tratată mai mult decât precis, cu afectarea minimă a pielii din jur, asigurând rezultate superioare și o recuperare mai rapidă.

 

“Dispozitivul cu laser Fotona SP Dynamis are mai multe capete, pe care le utilizăm în funcție de zona și de problema tratată, dar și protocoale diferite. Mai exact, nivelul impulsurilor de lumină de tip laser eliberat de dispozitivul Fotona este controlat în funcție de tipul de tratament efectuat”, spune Mirela Markovic, Spa Manager la clinica SKiN MedSpa București

 

“De exemplu, ca tratament folosit pentru rejuvenarea facială, dispozitivul este folosit pentru ablație și refacerea și reorganizarea colagenului și a keratinocitelor de la nivelul pielii. Dacă la început concentrația colagenului la nivelul pielii este de 1 - 2%, după 12 luni aceasta poate ajunge și la 14%, ceea ce înseamnă că aspectul pielii se va îmbunătăți continuu, chiar și după 18 luni de la finalizarea tratamentului de întinerire facială. Rezultatul? O piele mai întinsă și cu un aspect  cu cel puțin 5 ani mai tânăr.

 

În cazul afecțiunilor dermatologice și vasculare, precum inesteticele capilare sparte de la nivelul feței și picioarelor, tratamentul cu laser Fotona vizează în special hemoglobina sau pigmentul roșu din celule, precum și melanina.

 

Dacă este vorba despre epilare definitivă, lumina laser afectează permanent foliculii de păr, iar în cazul eliminării tatuajelor permanente impulsurile laser distrug selectiv moleculele de cerneală, care sunt apoi îndepărtate în mod natural de către piele”, a completat reprezentantul SKiN MedSpa.

 

Cu mai mult de 50 de ani de experiență în tehnologia și metode de tratament cu laser, dispozitivul Fotona SP Dynamis este unul dintre cele mai bine realizate sisteme laser din lume, câștigătorul absolut al The Aesthetic Industry Award în 2018.

 

Mai mult decât atât, Fotona este recunoscut ca lider mondial pentru sistemele laser inovatoare, premiate pentru aplicații în estetică și dermatologie, lucrând îndeaproape cu universități de top și centre de cercetare medicală din întreaga lume. Tratamentele cu laser Fotona dau rezultatele așteptate, în deplină siguranță pentru pacienți.

 

Nu știi dacă tratamentul cu laser Fotona te poate ajuta?

Programează-te astăzi și vino la o evaluare facială sau corporală gratuită în clinica SKiN MedSpa!

Fiecare pacient nou beneficiază de expertiza unui specialist, care va dezvolta împreună cu acesta un plan de tratament complet personalizat, adaptat nevoilor și obiectivelor sale individuale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skin-medspa1/skin-medspa-tratamente-dermatologie-si-estetica-cu-laserul-fotona