AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II – teleobiectiv versatil pentru profesionisti

BUCURESTI - 27 aprilie 2010

Comunicat tip General in IT&C

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, anunta lansarea obiectivului AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II.

AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II – teleobiectiv versatil pentru profesionisti

Acest obiectiv inlocuieste foarte apreciatul AF-S Zoom NIKKOR 200-400mm f/4G IF-ED VR si este prevazut cu noua generatie a tehnologiei de reducere a vibratiilor (VR II), cu un strat de acoperire Nano Crystal si cu noul mod A/M, ceea ce-l transforma in alegerea ideala din punct de vedere al versatilitatii pentru fotoreporteri si pentru fotografii de natura. Acest tip de obiectiv zoom super telefotografic este unic pe piata si reflecta angajamentul continuu al Nikon de a inova in domeniul opticii foto.

Zurab Kiknadze, Product Manager Lenses, Accessories & Software al Nikon Europe, a declarat: „Evolutia rapida a tehnologiei optice si angajamentul continuu al Nikon de a oferi produse de top au determinat recentele actualizari ale obiectivelor profesionale. Datorita functiilor suplimentare si caracteristicilor imbunatatite, obiectivul AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II ofera rezultate optice exceptionale care ii vor incanta chiar si pe cei mai exigenti fotografi profesionisti.”

A doua generatie a tehnologiei de reducere a vibratiilor (VRII) ofera posibilitatea de a realiza fotografii la viteze de declansare cu pana la patru pasi mai lente, permitand astfel obtinerea unor imagini mai clare la fotografierea cu aparatul tinut in mana. Noul mod de focalizare, A/M, adaugat modurilor deja existente M/A si M permite utilizarea prioritara a focalizarii automate chiar daca inelul de focalizare este manevrat in timpul realizarii fotografiei.

Obiectivul AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II are acum integrat stratul anti-reflexie Nano Crystal, care atenuează în mod semnificativ aparitiile fantomatice si palele luminoase, precum si patru elemente de sticla ED ce minimizeaza reflexiile interne si distorsiunile. Astfel sunt obtinute imagini detaliate, cu contrast ridicat, chiar si in conditii dificile de iluminare. Avand o greutate medie pentru un teleobiectiv, 3,3kg, noul AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II poate inlocui cu succes mai multe obiective cu lungimi focale mari, care cumulate ar cantari de cateva ori mai mult. In plus, acest obiectiv este furnizat impreuna cu un rucsac Ballistic, care permite transportarea sa cu usurinta si in siguranta.

AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II va fi disponibil in Romania prin intermediul partenerilor oficiali Nikon incepand cu luna iunie 2010.

Despre Skin Media

Despre SKIN
SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Carrefour, Cora, Auchan, Altex, MediaGalaxy, Real, Say, Domo sau Flanco. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor Altec Lansing, Casio, Iriver, Leadtek, Cooler Master, Nikon, importator si distribuitor pentru A-DATA, JVC, Lexar, Logitech, MSI, Philips si Toshiba si distribuitor pentru Acer.
www.skin.ro

Despre Nikon
Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat in 1948. Nikon s-a impus pe piata de-a lungul timpului prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.
www.nikonisti.ro
Adresa: Str. Ocna Sibiului 46-48, Bucuresti 1, 014011
Telefon: 021-316.82.00
Fax: 021-316.81.94
Mobil: 0724.237.323
Email: skin@skin.ro
geo.dobre@skin.ro