BaByliss Paris a câștigat titlul Guinness World Records pentru cele mai multe bucle realizate cu ondulatorul Curl Secret

BUCURESTI - 19 septembrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Social, Tehnologie

Pe 17 septembrie, brandul BaByliss Paris a stabilit primul titlu Guinness World Records din România pentru cele mai multe bucle realizate intr-o ora de către o echipa de 12 stiliști, cu ajutorul ondulatorului complet automat Curl Secret. Evenimentul intitulat Provocarea Buclelor a avut loc în zona patinoarului din cadrul mall-ului AFI Palace Cotroceni și timp de o oră, 12 stiliști au coafat 106 doamne si domnisoare.

BaBylissParis stabileste primul record Guinnss in Romania

BaBylissParis stabileste primul record Guinnss in Romania

 Castigarea titlului Guinness World Record este cel mai frumos cadou aniversar primit de BaBylissParis la un an de la lansarea oficiala pe piata din Romania. Ne-am dorit sa aratam ca ondulatorul automat Curl Secret este un ajutor de nadejde atunci cand vine vorba de rapiditate si bucle fabuloase si iata ca rezultatul de astazi nu face altceva decat sa demonstreze ca acest lucru este perfect adevarat: 12 stilisti au coafat intr-o ora peste 106 fete cu parul mediu si lung utilizand Curl Secret. 

Cristina Bartan-Marketing Manager-BaBylissParis in Romania

Pe 17 septembrie, brandul BaByliss Paris a stabilit primul titlu Guinness World Records din România pentru cele mai multe bucle realizate intr-o ora de către o echipa de 12 stiliști, cu ajutorul ondulatorului complet automat Curl Secret. Evenimentul intitulat Provocarea Buclelor a avut loc în zona patinoarului din cadrul mall-ului AFI Palace Cotroceni și timp de o oră, 12 stiliști au coafat 106 doamne si domnisoare. Recordul a fost omologat de un reprezentant Guinness World Records după îndeplinirea tuturor condițiilor necesare. Este prima dată când un brand de frumusețe stabilește un record în România și mai ales un record mondial în ceea ce privește buclele.

Astfel, BaBylissParis a depasit recordul stabilit anul trecut in Rusia cand 97 de femei au fost coafate cu un model de ondulator de o echipa de 12 stilisti si a intrat astfel in Guiness Book.

Pe piața din România, ondulatorul complet automat Curl Secret este cel mai dorit aparat datorită rezultatelor spectaculoase precum cele din saloanele de specialitate. Astfel, anul acesta, BaByliss Paris a adus o nouă inovație aparatului, direcția de ondulare reglabilă. Astfel, noul Curl Secret îți permite să alegi direcția de ondulare a părului, la stânga, la dreapta sau alternativ. Fie că vrei bucle pe dreapta sau bucle pe stânga, poţi ondula fiecare parte cu o simetrie perfectă. Opțiunea alternativă înseamnă ondularea automată pentru o combinaţie de bucle pe dreapta şi pe stânga cu un aspect complet natural.

Pe durata evenimentului, toți cei prezenți au avut parte de demonstrații live, muzică, o tombolă unde au fost oferite ondulatoare automate Curl Secret și vouchere de reduceri. De asemenea, trei bloggerite renumite au participat în cadrul evenimentul și au transmis live pe pagina de Facebook BaByliss România ce înseamnă Provocarea Buclelor by BaByliss Paris. Special Koko, Ioana Chisiu și Andreea Codrea au prezentat noul Curl Secret și numeroasele posibilități de coafat cu ajutorul ondulatorului complet automat.

Mai multe detalii despre noul ondulator Curl Secret puteți găsi pe site-ul oficial BaByliss Paris Romanian: www.babyliss-romania.ro/curl-secret/ionic-curl-secret sau pe pagina de Faceboook: www.facebook.com/BaBylissParisRomania. Preț recomandat: 599,99 lei.

Despre Skin Media

BaByliss Paris, brandul numărul 1 în Europa în materie de produse de styling şi îngrijire personală colaborează de peste 50 de ani cu experți în domeniul styling-ului pentru a dezvolta produse ce combină tehnologia de ultimă generaţie cu designul de top.

Încă de la început, succesul brandului BaByliss Paris s-a bazat pe inovaţie şi design deosebit, dar şi pe angajamentul de a oferi produse de înaltă performanţă şi calitate potrivite tuturor dorințelor în materie de styling și îngrijire personală.
BaByliss Paris deține o gamă inedită de aparate menite să ofere un nivel ridicat de confort și rezultate excepționale precum cele din saloanele de specialitate. Brandul le propune femeilor ce vor să arate mereu impecabil, uscătoare de păr, ondulatoare, plăci pentru întins părul, perii rotative, multistylere și epilatoare.