Dusty 360 de la Dirt Devil te ajută să cureți și cele mai greu accesibile zone din locuință

BUCURESTI - 24 mai 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie, Retail

Live site

Cu toții ne dorim o casă îngrijită și mereu curată. Interesul pentru confortul personal și pentru spațiul în care locuim a crescut simțitor. Curățenia se numără printre cele mai importante aspecte ale calității vieții, însă păstrarea ordinii și a curățeniei devine o provocare atunci când timpul este limitat și nu beneficiezi de aparate performante. De asemenea, anumite zone din locuință sunt foarte greu de accesat, fiind de multe ori neglijate când vine vorba de curățenie.

Dusty 360

Dusty 360

Dirt Devil oferă cea mai eficientă soluție pentru curățarea locuinței ce permite accesarea și zonelor dificile. Cu o putere mare de aspirare și un cap de curățare ce captează mai mult praf și mai multe scame dintr-o singură mișcare, Dusty 360 permite o utilizare intuitivă și facilă.

Dusty 360 de la Dirt Devil oferă o curățenie 5în1 fiind ușor de folosit pe toate supafețele din casă: pardoseli, podele dure, mochețe, covoare, tapițerie și mobilier. Aspiratorul beneficiază de sistemul inovator 360°aspirare cu ajutorul căruia curăță în toate colțurile casei, pe dulapuri, sub mobilă și chiar în spatele ei.   

Aspiratorul are un filtru de evacuare cu spumă și un unul pentru protecția motorului astfel, motorul beneficiază de protecție duală. Dusty 360 este însoțit de o duză pentru pardoseală cu mop lavabil, un set de aspirare și stergere a mobilierului, o perie turbo, o duză pentru pardoseli dure, o duză pentru rosturi și piesa articulată 360°.

Aparatul are o capacitate de 0.5L și o poziţie de depozitare comodă, verticală. Astfel, poate fi depozitat instantaneu oriunde, chiar şi în timpul curăţării.

Cu Dusty 360 poți curăță întreaga casă foarte simplu și rapid. De acum îngrijirea locuinței va deveni o distracție.

Mai multe detalii despre Dusty 360 găsiți pe site-ul www.dirtdevil-romania.ro și pe pagina de Facebook www.facebook.com/Dirt-Devil-Romania. 

Despre Skin Media

SKIN este partenerul celor mai importante brand-uri globale și este principalul distribuitor de lifestyle technology in Romania in trei categorii majore de produse: Consumer Electronics prin Nikon și Toshiba, Small Kitchen Appliences prin CrockPot, Oster, Breville, FoodSaver și Kuvings, iar începând cu 1 septembrie 2015 și Personal Care, prin BaByliss Paris.
SKIN a creat și dezvoltat brand-uri proprii, precum lanțul de retail Yellow Store, dedicat exclusiv brand-ului Nikon, și UTOK, brand-ul de smartphone-uri, tablete și televizoare.