Gama de periferice Logitech in Romania prin intermediul SKIN

BUCURESTI - 3 decembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei, anunta semnarea unui parteneriat cu Logitech prin intermediul caruia devine importator si distribuitor oficial in Romania al liderului mondial in productia de periferice.

Logitech si SKIN au semnat un parteneriat strategic prin intermediul caruia, incepand cu 1 decembrie, consumatorii din Romania vor avea acces prin reteaua de peste 2000 de distribuitori ai SKIN la cele mai importante game de periferice ale producatorului elvetian: tastaturi, mouse-uri si casti pentru calculatoarele personale sau dedicate gaming-ului, periferice speciale pentru jocuri precum joystick-uri, game pad-uri si volane, sisteme de boxe 2.0, 2.1 si 5.1, accesorii pentru notebook si camere web.

Pentru prima oara in Romania, SKIN va pune la dispozitia iubitorilor seriei de jocuri Guitar Hero perficericele necesare pentru consolele PS2 si PS3 produse de catre Logitech: Wireless guitar controller si Wireless drum controller. Acestea le vor oferi experiente unice celor care iubesc seria Guitar Hero, atat datorita finisajului exceptional, cat si raspunsului rapid al butoanelor de control si al usurintei de utilizare pana la o distanta de 10m de consola. In plus, gamerii care utilizeaza calculatorul personal vor avea de ales dintr-o gama impresionanta de periferice dintre care ar trebui amintite tastatura G19, dotata cu butoane pentru alocarea functiilor speciale din jocuri, cu propriul ecran LCD color si sistem de operare Linux, si mouse-ul laser G9x, extrem de precis, cu memorie interna si grip interschimbabil. Cei care doresc eficienta maxima pot beneficia de tehnologia Darkfield, dezvoltata de catre Logitech, care permite mouse-ului sa functioneze pe orice suprafata, inclusiv pe sticla, sau de tehnologia Illuminated Keyboard care permite scrierea chiar si in intuneric.

“Parteneriatul cu SKIN subliniaza pozitionarea Logitech ca lider al pietei de periferice premium” afirma Camelia Barbalata, Country Manager Logitech in Romania. “Suntem bucurosi ca am atras alaturi de noi o companie care, prin portofoliul pe care il detine, a demonstrat orientarea sa catre un segment al pietei avid dupa tehnologii de top”.

“Inca de la infiintarea SKIN in anul 2000, filizofia noastra a fost sa aducem numai produse de top ale unor branduri de renume la nivel mondial. Logitech este un astfel de brand, imbogatind portofoliul SKIN cu periferice care sa corespunda atat exigentelor gamerilor impatimiti cat si utilizatorilor obisnuiti de PC” a afirmat Camil Perian, Director General SKIN.

Produsele Logitech se gasesc in reteaua de distributie SKIN de la inceputul lunii decembrie 2009.

Despre Skin Media

Despre SKIN
SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Carrefour, Cora, Auchan, Altex, MediaGalaxy, Real, Say, Domo sau Flanco. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor Altec Lansing, Casio, Iriver, Leadtek, Cooler Master, Nikon, importator si distribuitor pentru A-DATA, JVC, Lexar, Logitech, MSI, Philips si Toshiba si distribuitor pentru Acer.
www.skin.ro

Despre Logitech
Logitech este liderul mondial in periferice personale, inovatii in navigarea pe calculator, comunicatii pe Internet, muzica digitala, telecomenzi unversale, dispozitive wireless si periferice pentru gaming. Infiintata în 1981, Logitech International este o companie publica elvetiana cotata la Bursa din Elvetia (LOGN) si pe piata extrabursiera Nasdaq din SUA (LOGI).
www.logitech.com
Adresa: Str. Ocna Sibiului 46-48, Bucuresti 1, 014011
Telefon: 021-316.82.00
Fax: 021-316.81.94
Mobil: 0724.237.323
Email: skin@skin.ro
geo.dobre@skin.ro