Nikon lanseaza patru noi obiective NIKKOR

BUCURESTI - 19 august 2010

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 19 august 2010 – SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea de a anunta lansarea a patru noi obiective, trei in format FX: AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G, AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR, AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR si unul in format DX: AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR.

AF-S NIKKOR 85mm f/1.4G este obiectivul esential pentru fotografia de moda si de portret. Fata de predecesorul sau, AF NIKKOR 85mm f/1.4D IF, noul obiectiv ofera atat un design optic reconceput, precum si motor de focalizare automata (SWM) integrat si elemente optice cu acoperire Nano Crystal. Optica excelenta ofera un contrast si o claritate unice, iar cele noua lamele rotunjite ale diafragmei creaza un efect bokeh foarte placut. Avand o greutate de 595g, este perfect pentru a fi utilizat alaturi de aparatele DSLR Nikon full frame precum D700 sau seria D3.

AF-S NIKKOR 24-120mm f/4G ED VR este un obiectiv versatil cu un zoom de 5x intr-un corp compact, cu diafragma constanta f/4 pe toata lungimea focala si dotat cu a doua generatie a sistemului de reducere a vibratiilor (VR II). Acest obiectiv este recomandat pentru fotografia in actiune, putand fi utilizat in conditii variate de lumina datorita elementelor de sticla ED si asferice care minimizeaza aberatiile optice.

AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR constituie primul obiectiv all-in-one produs de Nikon pentru formatul FX. Acesta este perfect pentru situatiile neasteptate, nemaifiind nevoie de schimbarea mai multor obiective in functie de distanta la care se afla subiectul. Pentru a oferi fotografii clare AF-S NIKKOR 28-300mm f/3.5-5.6G ED VR este dotat cu sistemul de reducre a vibratiilor VR II si cu elemente din sticla ED pentru minimizarea aberatiilor.

AF-S DX NIKKOR 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR este singurul obiectiv lansat astazi dedicat aparatelor DSLR Nikon DX. Acesta a fost creat pentrua oferi utilizatorilor obiectivului din kit, 18-55mm, o noua oportunitate de completare pana la o distanta focala mai mare. Incorporeaza noul sistem de reducere a vibratiilor, VR II, care ofera imagini clare chiar si la maximul lungimii focale. Demenisunile si greutatea scazuta il recomanda pentru posesorii de aparate foto DSLR Nikon compacte, precum modelele D3100, D5000 sau D90.

Cele patru modele de obiective vor fi disponibile in Romania incepand din luna octombrie la partenerii oficiali Nikon din toata tara.

Despre Skin Media

Despre Nikon
Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat in 1948. Nikon s-a impus pe piata de-a lungul timpului prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.
www.nikonisti.ro

Despre SKIN
SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Carrefour, Cora, Auchan, Altex, MediaGalaxy, Real, Say, Domo sau Flanco. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor Altec Lansing, Casio, Epson, Iriver, Leadtek, Cooler Master, Nikon, importator si distribuitor pentru A-DATA, JVC, Lexar, MSI, Philips si Toshiba si distribuitor pentru Acer.
www.skin.ro

Adresa Str. Ocna Sibiului 46-48, Bucuresti 1, 014011
Telefon 021-316.82.00
Fax 021-316.81.94