Nikon si Adi Hadean prezinta: Cum gatim si fotografiem masa de Craciun

BUCURESTI - 9 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, IT&C

SKIN, unic importator Nikon in Romania, impreuna cu Adi Hadean, va invita sambata, 19 noiembrie 2011, de la ora 12:00, in zona Food Court a Polus Center Cluj, la un eveniment culinar si fotografic unic, prin intermediul caruia sa aflati cum sa pregatiti o masa de sarbatoare si cum sa o imortalizati in cel mai impresionant mod cu putinta.

Afis eveniment

Evenimetul „Masa de Craciun” se adreseaza intregii familii si isi propune sa ofere informatii pretioase, in cadrul aceluiasi eveniment, atat gospodinelor si iubitorilor artei culinare, cat si celor interesati de blogging culinar sau de arta fotografica.

Adi Hadean, unul dintre cei mai cunoscuti bucatari si bloggeri din Romania, va fi prezentatorul evenimentului „Masa de Craciun”, care se adreseaza pe de o parte celor care vor sa afle din secretele unui bucatar renumit, iar pe de alta iubitorilor fotografiei, care vor sa invete cele mai bune tehnici de surprindere a preparatelor culinare. In cadrul evenimentului va fi pregatita o masa completa pentru ziua de Craciun, Adi Hadean explicand si fotografiind cu un aparat foto Nikon toate etapele prepararii.

Pentru cei interesati sa invete din secretele fotografiei culinare,  fotograful profesionist  Attila Soos va completa cele explicate de Adi Hadean cu detalii tehnice si ponturi pentru avansati. Acestia vor putea afla cum sa puna in valoare echipamentul foto DSLR si cum sa foloseasca iluminarea in cel mai eficient mod cu putinta. De asemenea, vor invata cum sa realizeze fotografie corporate intr-o bucatarie de restaurant, in care surprinderea miscarii rapide se impleteste cu elemente de baza ale fotojurnalismului.

Dupa ce toate felurile de mancare vor fi gata, Adi Hadean le va prezenta participantilor care este cel mai bun mod de prezentare a unei mese de Craciun. Preparatele si tacamurile, alaturi de decoratiunile specifice, vor fi aranjate pe masa, iar fotograful Attila Soos va inteveni pentru o scurta sesiune de fotografiere a acesteia cu explicatii suplimentare despre asezarea luminii si setari ale aparatului foto.

Evenimentul „Masa de Craciun” este organizat de Nikon, in colaborare cu Polus Center si Adi Hadean si este sustinut de Yellow Store Cluj-Napoca. Revista BBC Good Food este partener media, iar Nobila Casa si Quantuum Romania sunt parteneri ai evenimentului. Participarea este gratuita.

Va invitam asadar sambata, 19 noiembrie 2011, de la ora 12:00, in zona Food Court din Polus Center Cluj, la un eveniment unic care imbina arta culinara si arta fotografica. Cei care nu pot ajunge la Cluj pot urmari LIVE evenimentul pe www.nikonisti.ro, site-ul comunitatii Nikon din Romania.

Despre Skin Media

SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri, electroshop-uri si magazine online din Romania. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este unicul importator si distribuitor Nikon in Romania.
www.skin.ro

Despre Nikon
Nikon este unul dintre cei mai importanti producatori de echipament foto din lume, cu o traditie de peste 90 de ani. Primul aparat foto produs de Nikon a fost lansat in 1948. Nikon s-a impus pe piata de-a lungul timpului prin calitatea deosebita a produselor, acestea reprezentand astazi alegerea predilecta a fotografilor profesionisti din intreaga lume.
www.nikonisti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skin/nikon-si-adi-hadean-prezinta-cum-gatim-si-fotografiem-masa-de-craciun