Produsele SKIN au primit cele mai multe premii in 2006

BUCURESTI - 22 decembrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti - 22 Decembrie 2006 - SKIN, importator al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei precum A-DATA, AG Neovo, Altec Lansing, ATI, Casio, GeCube, GEIL, Iriver, Leadtek, Lexar, MSI, Tagan, TrekStor a primit cele mai multe premii pentru produsele importate pe anul 2006.

Peste 20 de produse SKIN au fost premiate in revistele de specialitate in decursul acestui an. Acum cand anul se sfarseste, cand tragem linie, ne bucuram ca produsele importate de SKIN si-au dovedit inca o data superioritatea calitativa de-alungul anului 2006. Pe langa numeroasele review-uri, articole dedicate lor si aparitii in testele efectuate de publicatii de specialitate, produsele SKIN au fost alese in peste 20 de ocazii ca cel mai bun produs din categoria lor. Mai jos gasiti lista completa a celor mai bune produse din acest an conform revistelor XtremPC, CHIP, PC Magazine si PC World.

ALTEC LANSING
Altec Lansing MX5021 - Produsul anului 2005 - XtremPC
Altec Lansing FX5051 - Alegerea redactiei XtremPC - decembrie 2006

GECUBE
GeCube GC-X18000-GTOD-VID3 - nr1 in Top XtremPC -mai 2006
GeCube RX1300PG2-D3 - Nr.1 in top XtremPC - mai 2006

GEIL
Geil gx21GB 2x512MB - Nr.1 Top XtremPC - martie 2006
Geil Ultra Platinium - PC3200 - Nr.1 Top XtremPC - ianuarie 2006

IRIVER
U10 - Chip Tip/Best Product august 2006
U10 - Alegerea redactiei XtremPC iulie/august 2006

LEADTEK
Leadtek Winfast PX7600GT TDH - Alegerea redactiei PC Magazine - iunie 2006
Leadtek A7600 GT TDH - Nr.1 Top XtremPC - octombrie 2006
Leadtek PX73000GT TDH Extreme - Chip Tip/Best Product - noiembrie 2006 & nr. 1 in top XtremPC – noiembrie 2006
Leadtek Winfast PX7900GTX 512 TDH - Alegerea redactiei PC Magazine - aprilie 2006
Leadtek PX7600 GT TDH Extreme - Nr.1 Top XtremPC - noiembrie 2006
Leadtek Winfast PVR2000 - recomandat de PC World - februarie 2006
Walkie TV - Chip Tip/Best Product - septembrie 2006
TV2000 XP EXPERT - produsul anului 2005 XtremPC

MSI
MSI P4N Diamond - Nr.1 Top XtremPC - martie 2006
MSI K8N NEO FSR - Produsul anului 2005 la categoria placi de baza socket 754 - XtremPC
MSI K9NU - Neo-V - Nr.1 Top XtremPC – septembrie 2006
MSI L720 - Chip Tip/Best Product - octombrie 2006

SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Cora, Altex sau Domo. La nivelul anului 2005 SKIN a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12 milioane de dolari, avand un numar de peste 1500 de clienti in toata tara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, GeCube, Geil, iRiver, Leadtek, Lexar, Tagan. Leadtek este la ora actuala cel mai important producator de tunere TV din lume iar Altec Lansing este lider de piata la nivel mondial pe segmentul sistemelor audio avand o traditie de peste 65 de ani in domeniu.

Despre Skin Media

Cu ocazia celor mai frumoase sarbatori ale anului, SKIN va ureaza ca Sfintele sarbatori de Craciun sa va aduca multa fericire si caldura in suflet, iar noul an ce bate la usa sa va gaseasca plini de speranta si cu cat mai multe impliniri!

Skin Media SRL | Puskin Aleksandr 18 | Telefon: 021.316.82.00 | (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate) | www.skin.ro

contact@skin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skin/produsele-skin-au-primit-cele-mai-multe-premii-in-2006