Renumitul brand de aspiratoare Dirt Devil oficial în România prin unicul importator SKIN Media

BUCURESTI - 13 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Tehnologie, Retail

Live site

Dirt Devil, unul dintre cele mai importante branduri de produse de îngrijire a podelei din lume, intră astăzi pe piața din România cu o gamă de aparate de curățare de ultimă generație, eficiente energetic și proiectate pentru a oferi performanțe maxime de aspirare cu un consum redus de energie.

Renumitul brand de aspiratoare Dirt Devil oficial în România prin unicul importator SKIN Media
 Noile preferințe ale consumatorilor și înclinația evidentă către un stil de viață sănătos și frumos ne-au determinat să aducem clienților din România un brand important, cu renume în lume, care oferă soluții fiabile și performante pentru îngrijirea locuinței. Dirt Devil îmbină perfect tehnologia de ultimă generație cu un design inovator și elegant. 

Camil Perian, Director General Skin Media

Dirt Devil a fost fondat acum 100 de ani, iar de-a lungul timpul a devenit un brand efervescent și contemporan de îngrijire a podelei ales de milioane de consumatorii din întreaga lume. Brandul face parte din grupul TTI, producătorul numărul unu în Statele Unite în ceea ce privește produsele de îngrijire a locuinței.

Dirt Devil oferă cea mai extinsă gamă de aspiratoare, aparate de curățat cu aburi și accesorii perfecte pentru a satisface cele mai exigente pretenții. 

 

Aparatele de curățare Dirt Devil sunt accesibile, performante, cu un finisaj elegant și beneficiază de tehnologii de top pentru o curățenie eficientă. De la aspiratoare și spălarea covoarelor, la curățarea cu aburi, soluțiile Dirt Devil sunt perfecte pentru uz casnic.

 

Dirt Devil este prezent în peste 20 de țări din întreaga lume, iar de astăzi aduce și în România o gamă variată de produse ce cuprinde peste 30 de aparate de curățare: aspiratoare cu sau fără sac, aparate de curățat cu aburi, aparate de curăţat 2 în 1, aspiratoare portabile și aspiratoare robot. Eficiența acestor produse este dată de motorul performant, tehnologiile inovatoare și capetele de aspirare cu un design distinct. Toate aceste caracteristici permit utilizatorului o experiență plăcută și eficientă în curățarea oricărei suprafețe.

 

Toate produsele Dirt Devil se încadrează în clasa A de aspirare pentru podelele dure, au o gamă extinsă de accesorii și multiple funcționalități.

 

Special pentru lansarea oficială pe piața din România, produsele Dirt Devil achiziționate în perioada aprilie – august 2016, în cadrul campaniei Performanță și Fiabilitate, beneficiază de o garanție extinsă de 5 ani.

 

Printre aceste produse revoluționare se numără și gama Rebel ce include aspiratoare Multi-Cyclonic sau Single-Cyclonic. Aceste aparate beneficiază de sistemul Multi-Cyclonic care separă eficient murdăria de praf pentru a preveni blocarea filtrelor și pentru a oferi o putere de aspirare constantă și puternică. Sistemul asigură asipirarea completă a prafului și împiedicarea revenirii acestuia în camera.

 

Principalul produs din această gama este Rebel 54HF care oferă randament maxim pe orice tip de suprafață având un motor puternic, foarte eficient și o perie de o foarte bună calitate. Aspiratorul se încadrează în clasa energetică A și este însoțit de un întreg kit de accesorii printre care se numără o perie standard, una mică, una combi și un accesoriu pentru spații înguste. De asemenea, are o capacitate de 1,8L, este fără sac și are un design compact.

 

O altă categorie importantă reprezintă cea a aparetelor de curățare cu aburi, AQUAclean. Aparatele au funcția SteamBoost pentru a curăța și cele mai dificile pete. De asemenea, nivelul de aburi este adaptabil în funcție de tipul de podea, iar peria încorporată permite eliminarea oricărui tip de murdărie.

 

 „Suntem încântați de faptul că Skin Media este unicul distribuitor al brandului Dirt Devil în România. Fondat acum 100 de ani, Dirt Devil a devenit un brand cu renume în îngrijirea pardoselilor fiind apreciat de foarte mulți consumatori la nivel internațional. Așteptăm cu interes să oferim consumatorilor din România produse de curățare de înaltă performanță, fiabile și durabile. Alături de abordarea dinamică a companiei SKIN Media, care are un portofoliu format din branduri de top, suntem siguri că Dirt Devil va deveni un lider de piață în îngrijirea locuințelor, a declarat dl. Phil Marston, Director of International Sales Vax Limited.

 

„Noile preferințe ale consumatorilor și înclinația evidentă către un stil de viață sănătos și frumos ne-au determinat să aducem clienților din România un brand important, cu renume în lume, care oferă soluții fiabile și performante pentru îngrijirea locuinței. Dirt Devil îmbină perfect tehnologia de ultimă generație cu un design inovator și elegant”, a declarat Camil Perian, Director General Skin Media.

 

 

Despre Dirt Devil

Dirt Devil este un brand cu o experinață de 100 de ani fiind prezent în peste 20 de țări din întreaga lume. În Europa, Dirt Devil este un brand foarte apreciat ce a devenit repede marca numărul unu de aspiratoare din Germania.  

Brandul oferă soluții de curățare de cea mai înaltă calitate, fiabile, ușor de utlizat și menite să satisfacă și cele mai exigente cerințe. De la aspirarea și spălarea covoarelor până la aparatele cu aburi pentru bucătărie, produsele Dirt Devil sunt perfecte pentru fiecare casă.  

Despre Skin Media

Despre Skin Media
SKIN este partenerul celor mai importante brand-uri globale și este principalul distribuitor de lifestyle technology in Romania in trei categorii majore de produse: Consumer Electronics prin Nikon și Toshiba, Small Kitchen Appliences prin CrockPot, Oster, Breville, FoodSaver și Kuvings, iar începând cu 1 septembrie 2015 și Personal Care, prin BaByliss Paris.
SKIN a creat și dezvoltat brand-uri proprii, precum lanțul de retail Yellow Store, dedicat exclusiv brand-ului Nikon, și UTOK, brand-ul de smartphone-uri, tablete și televizoare.