SKIN aduce noua gamă de aparate foto digitale de la Casio

BUCURESTI - 1 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

SKIN, importator şi distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internaţionale din domeniul tehnologiei informaţiei, aduce noua gamă de aparate foto digitale de la Casio.

Casio EX-S10, EX-Z200, EX-Z100 şi EX-Z80 sunt cele mai noi aparate foto digitale lansate de către producătorul japonez. Mărimea şi greutatea reduse şi ecranul foarte mare, de până la 6,9cm, foarte luminos, de 1000cd/m2 şi contrast de 1000:1, conferă noilor camere de la Casio o versatilitate şi ultraportabilitate greu de atins de alţi producători. Aceste aparate foto adăpostesc capacităţi demne de invidiat: sisteme mecanic şi electronic de stabilizare a imaginii, funcţie inteligenţă de autodeclanşare, captura video cu 30fps şi o calitate excepţională redată cu ajutorul inovativului codec H.264, mod direct de upload al filmelor pe YouTube şi baterie Li-Ion cu o automomie ridicată, de până la 400 de poze.

EX-S10 este, la doar 13,8mm grosime, cel mai subţire aparat foto digital din lume, iar cu greutatea de 113 grame este, de asemenea, şi una dintre cele mai uşoare aparate foto existente pe piaţă. Ecranul revoluţionar, Super Clear LCD, cu o luminozitate de 1000cd/m2 şi contrast de 1000:1 are o claritate , o luminozitate şi un unghi de vizibilitate care nu se regăseşte la nici un alt competitor. Casio EX-S10 este dotată cu sistemul DSP Anti Shake care stabilizează electronic imaginea, pentru a reuşi poze foarte clare chiar şi în condiţii mai puţin prielnice. Aparatul are în plus un sistem de recunoaştere al feţei, pentru portrete impecabile şi un sistem inteligent de autodeclanşare, Auto Shutter, care elimină în totalitate posibilitatea de a realiza fotografii neclare. Ea este dotata şi cu un buton separat pentru a filma, care permite capturarea video imediată; dacă este selectat modul Prerecord Video, aparatului va filma încă dinainte să apeşi butonul. Astfel, nu vei mai pierde nici un moment important, putând recupera şi ulimele 5 secunde de film de dinainte să începi propriu-zis să filmezi.

EX-Z200 este cel mai performant aparat foto digital din seria Z. Pentru realizarea unor poze perfecte, el a fost dotat cu sistemul CCD Shift de stabilizare mecanică a imaginii, pe lângă tehnologia DSP Anti Shake, de stabilizare electronică a imagini. Unghiul larg de 28mm permite capturarea unor fotografii dinamice, atât în interior, cât şi în spaţii largi. Combinarea sistemelor Auto Best Shot şi Auto Shutter transformă EX-Z200 într-un aparat foto inteligent care ştie singur când este momentul cel mai bun pentru a se declanşa. Tehnologia Long Life Batery permite realizarea a aproximativ 400 de poze după o singură încărcare a bateriei.

EX-Z100 este un aparat foto pentru cei care doresc atât performanţă, cât şi un preţ foarte competitiv. Alături de ecranul Super Clear LCD foarte luminos, de 6,9 cm, EX-Z100 are şi un unghi foarte larg, de 28mm, cu ajutoul căruia vei putea cuprinde mai multe detalii în fotografia ta. Aparatul este dotat cu sistemele DSP Anti Shake, de stabilizare electronică a imaginii, Auto Shutter, autodeclanşare inteligentă, şi Auto Best Shot, sistemul care analizează toate variabilele pentru a găsi cea mai bună setare pentru poza ta. Pentru a face cele mai bune filme, EX-Z100 este dotat cu buton separat pentru filmat şi cu sistemul Prerecord Video. Bateria aparatului va rezista extrem de mult, aproximativ 400 de fotografii, fără încărcare, datorită tehnolgiei Long Life Batery.

EX-Z80 este cel mai uşor aparat foto din noua gamă Casio, cântătind doar 100g, adică mai puţin decât multe telefoane mobile. Stabilizatorul electronic de imagine DSP Anti Shake, sistemul Face Detection, şi capacitatea de a filma la rezoluţii de până la 848x480, cu 30 fps te vor ajuta sa faci cele mai bune poze sau flme pe care le-ai reuşit vreodată. Procesorul Exilim Engine 2.0 va optimiza calitatea pozelor tale şi consumul de energie, astfel încât să poţi face şi mai multe fotografii la o calitate excepţională.

Despre Skin Media

Despre SKIN
SKIN este o companie de distribuţie pe piaţa IT şi furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri şi electroshop-uri din Romania precum Carrefour, Cora, Auchan, Altex, MediaGalaxy, Real, Say sau Domo. La nivelul anului 2007, SKIN a înregistrat o cifră de afaceri de peste 30 milioane de dolari având un număr de peste 1700 de clienţi în toată ţara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GeCube, GEIL, Iriver, Leadtek, Cooler Master, Nikon, importator si distribuitor pentru A-DATA, Lexar, MSI şi distribuitor pentru Acer, Blaupunkt şi Samsung.
www.skin.ro
Adresa: Str. Ocna Sibiului 46-48, Bucuresti 1, 014011
Telefon: 021-316.82.00
Fax: 021-316.81.94
Mobil: 0724.237.323
Email: skin@skin.ro
geo.dobre@skin.ro