SKIN îţi aduce E100 – cel mai complex player MP4, cu display QVGA de 2,4'', card de memorie şi reportofon

BUCURESTI - 19 martie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Bucureşti, 19 martie 2008 – SKIN, importator şi distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internaţionale din domeniul tehnologiei informaţiei, îţi aduce, în premieră pentru România, noul Player MP4 de la Iriver, excepţionalul E100.

Noul E100 a fost creat pentru a-i mulţumi atât pe cei mai pretenţioşi melomani, aducând sunetul aproape de perfecţiune cu ajutorul codec-ului FLAC (Free Lossless Audio Codec), cât şi pentru cei care doresc să urmărească filme de înaltă calitate pe generosul display de 2,4 inchi, direct din memoria internă a Playerului sau de pe cardul microSD ataşabil; toate acestea cu ajutorul unui sistem de control simplu şi eficient.

Alături de sunetul fidel, E100 poate reda filme de înaltă calitate, la 30fps, în formate precum MPEG4, WMV sau XVID, pe display-ul LCD QVGA de 2,4 inchi. De asemenea, pe acest display poţi vizualiza cele mai uzuale tipuri de fişiere foto, JPEG, GIF, PNG sau BMP şi poţi citi fişiere în format TXT. Iriver s-a gândit şi la cei care doresc să asculte radio oriunde şi oricând, dotând E100 cu un tuner radio FM, dar şi la cei care doresc sa folosească gadgetul pe post de reportofon, punând la dispoziţie un microfon built-in de înaltă sensibilitate.

Noua interfaţă grafică a lui E100 este pusă în valoare de sistemul de control D-Click, care simplifică modul de comandă al Player-ului. Astfel, nu mai există decât pad de control, în centrul căruia se află un enter-key, aşezate sub ecran, cu ajutorul cărora se pot controla toate funcţiile lui E100. Va fi uşor să apeşi pe pe butonul dorit atunci când vei comuta pe o nouă melodie, fară să scoţi gadgetul din buzunar.

E100 a atins aceste performanţe având caracteristici tehnice de invidiat. Cu o dimensiune de 92,8mm înlţime, 47,8mm lăţime şi 11,3mm grosime, el are o greutate de numai 59,3g. Bateria Li-Pol are o autonomie de până la 25 de ore de redare audio continuă. Pe lângă memoria internă de 2GB, 4GB sau 8 GB, în functie de versiune, E100 are un slot pentru carduri de memorie microSD, în cazul în care doreşti sa beneficiezi de mai mult spaţiu pentru a-ţi ţine muzica, filmele, fotografiile sau carţile peferate.

Despre Skin Media

Despre SKIN
SKIN este o companie de distribuţie pe piaţa IT şi furnizor important al unora dintre cele mai mari
hipermarket-uri şi electroshop-uri din Romania precum Carrefour, Cora, Auchan, Altex, MediaGalaxy, Real, Say sau Domo. La nivelul anului 2007, SKIN a înregistrat o cifră de afaceri de peste 30 milioane de dolari având un număr de peste 1700 de clienţi în toată ţara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GeCube, GEIL, Iriver, Leadtek, Cooler Master, Nikon, importator si distribuitor pentru A-DATA, Lexar, MSI şi distribuitor pentru Acer, Blaupunkt şi Samsung.
www.skin.ro
T: 021-316.82.00 F: 021-316.81.94 @: skin@skin.ro
geo.dobre@skin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skin/skin-iti-aduce-e100-cel-mai-complex-player-mp4-cu-display-qvga-de-24-card-de-memorie-si-reportofon