SKIN iti aduce televiziunea digitala pe calculator

BUCURESTI - 13 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

SKIN, importator al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei precum A-DATA, AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GeCube, Geil, Iriver, Leadtek, Lexar, MSI, Tagan, TrekStor prezinta in premiera pentru piata din Romania modelele WinFast DTV1800 H si WinFast DTV2000 H ale celui mai important producator de tunere TV la nivel mondial, Leadtek.

Pe o piata a solutiilor si standardelor TV in care televiziunea clasica pierde tot mai mult teren, SKIN iti aduce televiziunea digitala pe calculator prin cele mai performante tunere TV ale celui mai important producator: Leadtek WinFast DTV1800 H si Leadtek WinFast DTV2000 H. Ambele modele constituie solutii hibride care desi se concentreaza pe partea digitala, ofera totodata suport pentru televiziunea prin cablu, astfel incat de numeroasele facilitati oferite se pot bucura atat utilizatorii care beneficiaza de televiziune digitala, cat si cei fideli televiziunii prin cablu.

Cu WinFast DTV1800 H si WinFast DTV2000 H utilizatorii vor fi incantati de cea mai buna imagine si cel mai bun sunet gratie suportului HDTV (High Definition TV) si AC3 (cel mai performant codec audio la ora actuala). Acestora li se adauga chipsetul pe 10 biti care joaca la randul sau un rol important in calitatea imaginii si unui performant filtru De-Interlacing care raspunde de fluidizarea imaginii si eliminarea eventualelor artefacte. Ambele modele sunt insotite de cea mai recenta versiune a celei mai apreciate aplicatii pentru tunere TV, WinFast PVR 2. Aceasta constituie un adevarat Media Center, avand toate caracteristicile unui astfel de produs: TV, radio, DVD player, redarea celor mai populare formate video si audio, captura etc. WinFast DTV1800 H si WinFast DTV2000 H se pot lauda cu scanarea si memorarea in timp record a posturilor TV receptionate, aproximativ 23 de secunde! Desi este vorba de solutii interne, ambele tunere TV permit pornirea si oprirea calculatorului din telecomanda. Utilizatorii se vor putea bucura de Picture-In-Picture in timp real, urmarind doua posturi simultant sau vizionand un post si inregistrand altul in paralel. Vizionarea simultana a doua transmisiuni este posibila sub trei forme: Picture-In-Picture (PIP), Picture-On-Picture (POP) sau Picture-And-Picture (PAP). Captura video reprezinta unul din punctele forte, cele doua modele putand folosi orice codec instalat pe sistem in acest scop (DivX, XviD etc.), fiind posibila salvarea inregistrarilor direct pe CD sau DVD si facilitand programarea recurenta a inregistrarilor. Utilizatorul poate programa inregistrarea unei emisiuni la o anumita ora si lasa linistit calculatorul in standby, deoarece WinFast DTV1800 H si WinFast DTV2000 H sunt capabile sa scoata sistemul din standby pentru a realiza inregistrarea si a-l introduce dupa aceea in acelasi mod.

Ambele tunere TV Leadtek dispun de drivere de Windows XP si Windows Vista atat pentru versiunile pe 32 de biti, cat si pentru cele pe 64 de biti. In plus, fata WinFast DTV1800 H, WinFast DTV2000 H dispue de doua conectoare, unul pentru digital si altul pentru analog, facand posibila receptionarea simultana a celor doua tipuri de semnal. De asemenea, WinFast DTV2000 H include cateva dintre cele mai populare solutii de editare video si 3D precum Ulead VideoStudio 9.0, Ulead DVDMovieFactory 4.0 si Ulead Cool3D 3.0.

Despre Skin Media

SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarketuri si electroshopuri din Romania precum Cora, Auchan, Altex sau Domo. La nivelul anului 2006, SKIN a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12 milioane de dolari avand un numar de peste 1700 de clienti in toata tara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GeCube, Geil, Iriver, Leadtek, Lexar, Tagan, TrekStor. Leadtek este la ora actuala cel mai important producator de tunere TV din lume, iar Altec Lansing este lider de piata la nivel mondial pe segmentul sistemelor audio avand o traditie de peste 65 de ani in domeniu.

Skin Media SRL | Puskin Aleksandr 18 | Telefon: 021.316.82.00 | skin@skin.ro | www.skin.ro
skin@skin.ro