Skin Media devine Skin

BUCURESTI - 2 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Skin Media, importator al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei precum Leadtek, MSI, GeCube, GEIL, Tagan, AG Neovo, Altec Lansing si Iriver se numeste, incepand de astazi, Skin. Rebrandingul companiei implica o noua forma dar si numeroase schimbari de fond care au scopul de a spori sprijinul acordat partenerilor si utilizatorilor finali, respectiv de a imbunatati comunicarea cu acestia.

Incepand cu data de 2 octombrie 2006 Skin Media se numeste Skin. Noul nume vine sa reflecte simplitatea, eficienta si rapiditatea prin care compania Skin isi indeplineste angajamentele atat in fata partenerilor, cat si a utilizatorilor finali, beneficiarii de drept ai produselor. Pentru a intari cele spuse, noul nume va fi insotit de numeroase schimbari de fond care au tocmai acest rol, de eficientizare a raporturilor pe care compania le are cu partenerii si utilizatorii finali.

Site-ul Skin va gazdui o aplicatie online completa, dedicata dealerilor prin intermediul careia acestia pot realiza comenzi si urmarii parcursul acestora, pot vedea in timp real evolutia stocurilor, promotiile curente si multe altele. Noua aplicatie va simplifica operatiunile de realizare a comenzilor si va reduce timpul alocat acestora. Vor fi adaugate noi modalitati de comunicare cu partenerii care vor fi la curent la orice ora cu noutatile legate de produsele si serviciile oferite de Skin. Una dintre acestea este newsletter-ul de informare saptamanala, care va contine cele mai recente informatii legate de produsele si ofertele Skin, alaturi de sfaturi practice care vizeaza utilizarea produselor si interviuri cu personalitati importante din industria IT.

Cu aceeasi ocazie, asa cum si-a obisnuit deja partenerii, Skin va aduce pe piata din Romania branduri noi, renumite pe plan international pentru calitatea produselor oferite, lideri de piata in domeniile in care isi desfasoara activitatea.

Totodata va fi lansat noul site Skin, mult mai bogat in informatii de actualitate despre tot ceea ce inseamna activitatea companiei. Partenerii si utilizatorii finali vor putea fi la curent cu cele mai noi informatii prin intermediul fluxurilor RSS pe care noua versiune a site-ului Skin le va oferi. Acestea vor asigura receptionarea informatiilor chiar in momentul publicarii lor. Procesul de implementare a noilor facilitati se va incheia pana cel tarziu la data de 30 octombrie anul curent.

Despre Skin Media

Skin este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Cora, Altex sau Domo. La nivelul anului 2005 Skin a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12 milioane de dolari, avand un numar de peste 1500 de clienti in toata tara. Prezent pe piata din anul 2000, Skin este importator unic al brandurilor Leadtek, GeCube, Geil, Tagan, AG Neovo, Altec Lansing si iRiver. Leadtek este la ora actuala cel mai important producator de tunere TV din lume iar Altec Lansing este lider de piata la nivel mondial pe segmentul sistemelor audio avand o traditie de peste 65 de ani in domeniu.
Skin Media SRL | Puskin Aleksandr 18 | Telefon: 021.316.82.00 | contact@skin.ro | www.skin.ro
contact@skin.ro