Zozole – Campania Back to School by Skivak

BUCURESTI - 25 septembrie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Agenția de origine poloneză Skivak își continuă activitatea prin branșa din România, de data aceasta alături de brand-ul Zozole.

Zozole - Skivak

Zozole - Skivak

Mieszko, proprietarul mărcii ZOZOLE, a încredințat agenția Skivak cu gestionarea campaniei OOH în Romania și coordonarea colaborării cu influenceri ca parte a campaniei de imagine Back to School. 

 

Andra Gogan, artistă și creator de conținut și cei 5 influenceri de top BiBi, Ilinca Dascălu, Cătălin Ionuț, Marilu și Alexandra Dinică, au fost implicați în promovarea uneia dintre cele mai cunoscute mărci din portofoliul Mieszko – jeleurile ZOZOLE. 

 

Ședință foto cu Andra Gogan pentru materialele OOH a avut loc în Statele Unite. Agenția Skivak a fost responsabilă pentru Key visuals, creațiile OOH, achiziționarea de media în Romania și coordonarea activităților promoționale și de imagine pe Tik Tok și Instagram. 

 

Pentru a vedea activitatea Skivak la nivelul Europei, accesează link-ul Skivak iar pentru a discuta cu echipa Skivak din Romania pentru activități locale sau internaționale nu ezita sa ne contactezi.

Despre Skivak

Skivak este o agenție independentă de conținut cu servicii complete și sedii în 6 țări europene. Suntem experți în strategie de comunicare, producție de conținut, SEO, marketing de performanță, SoMe și video.
Oferim servicii de marketing care se traduc în rezultate reale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skivak/zozole-campania-back-to-school-by-skivak