PANORAMA BI & Sky Solutions Romania

BUCURESTI - 6 februarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Soluţia Panorama pentru Business Intelligence.
Pentru companiile care investesc în sisteme de business intelligence (BI), alegerea furnizorului şi a platformei este o problemă complexă cu consecinţe pe termen lung. BI este în egală măsură o tehnologie cat şi o activitate, şi reprezintă esenţa eforturilor oricărei companii de a îmbunătăţi performanţele pe termen scurt şi lung.

Succesul acestor companii vizionare se bazează pe tehnologii solide, complete şi puternice, care oferă o imagine clară a tuturor proceselor cheie de afaceri, fără a se opri insă aici. Soluţiile BI reuşesc numai când informaticienii, managerii şi directorii au acces fără efort la informaţii şi au libertatea de a lua măsuri, de a rezolva provocările, şi de a beneficia de oportunităţi. Au succes numai atunci când utilizatorii se pot baza pe sistem pentru a le supune atenţiei cele mai urgente şi mai importante aspecte, fără a fi necesar să le caute şi poate să nu le observe, cum este cazul multor sisteme BI. Acestea au succes atunci când liderii, managerii şi informaticienii uitându-se la un raport şi observând o întrebare interesantă, pot imediat să afle răspunsurile fără a fi nevoiţi să aştepte experţii. Aceste soluţii au succes atunci când compania poate să implementeze rapid aceste capacităţi la nivelul întregii organizaţii, în loc să aştepte pentru o perioadă îndelungată şi costisitoare de implementare. Au succes atunci când utilizatorii obţin rezultatele dorite în aplicaţii şi formate convenabile şi familiare, în loc să fie nevoiţi să cheltuiască timp şi eforturi pentru a învăţa şi pentru a se adapta la sistem.
În alte cuvinte, cu ajutorul unei soluţii BI de succes, organizaţiile nu îşi vor mai petrece timpul efectuând mai multe activităţi de business intelligence, ci îşi vor petrece timpul făcând afaceri.

Panorama înţelege că oamenii determină succesul unei afaceri, şi prin amplificarea abilităţii oamenilor de a conduce afacerile într-un mod mai inteligent, ajutind companiile să îşi realizeze pe deplin potenţialul. Cu produsele, experienţa şi serviciile dovedite, Panorama este alegerea perfectă pentru companiile care caută un sistem de business intelligence care să reprezinte ideea lor de succes.
Se pot baza pe capacitatea, flexibilitatea şi abilitatea Panorama de a crea soluţii personalizate, care le permit să realizeze performanţe din ce în ce mai bune.

Esenţa tehnologiei Panorama

Platforma emblematică a Panorama, Nora View, se integrează cu capacităţile motorului Server Analysis Services SQL de la Microsoft. Panorama a inventat tehnologia OLAP, care nu numai că are abilitatea de a lua decizii inteligente, ci şi de a extrage date din orice surse. Cu zece ani în urmă, această tehnologie a fost achiziţionată de Microsoft şi a fost redenumită Microsoft SQL Server Analysis Services. Panorama beneficiază de tehnologia puternică OLAP care este disponibilă în platforma Microsoft, iar în prezent atât Panorama, cât şi clienţii nostri, culeg roadele ofertei extinse ale produselor Microsoft, ale eforturilor fără egal din domeniul cercetării şi dezvoltării, şi ale angajamentului pe termen lung pe care Panorama l-a luat în domeniul BI.

Panorama: alegerea potrivită;
Cu panorama Nova View şi cu specializarea fără egal a Panorama, companiile pot crea soluţii BI care să corespundă tuturor nevoilor lor, nu doar cerinţelor tehnice. Organizaţia ca întreg obţine puterea, controlul şi fiabilitatea pe termen lung pe care i-o conferă un sistem BI complet. Fiecare utilizator individual se poate concentra asupra celor mai importante şi mai relevante date de care are nevoie, şi se poate concentra pentru a-şi construi afacerea.

Cu ajutorul Panorama, companiile depăşesc dimensiunea soluţiilor BI, pentru a se implica în administrarea proactivă a afacerilor.

Pentru mai multe detalii vizitati: http://www.panorama.com si http://www.skysolutions.com.
Contact: David Dafinoiu - Director EMEA Region

Despre Sky Solutions

About Sky Solutions:
Founded in 1998, Sky Solutions is a leading international solution provider and systems integrator in the fields of Business Intelligence (BI) and Corporate Performance Management (CPM),with offices in Duluth, GA; St. Louis, MO; Chicago, IL; Hasbrouck Hts., NJ and Bucharest - Romania. Sky Solutions builds upon their cutting-edge technologies for developing comprehensive solutions for organizations in the small, medium and enterprise markets across multiple industries.
David Dafinoiu
Director - EMEA Region
ddafinoiu@skysolutions.com