10 femei din Romania vor beneficia gratuit de reconstructia areolei sau a mamelonului prin tehnica micropigmentarii oncologice

BUCURESTI - 6 octombrie 2015

Comunicat tip General in Sanatate

Clinica de estetica medicala SlimArt lanseaza campania sociala “Recastiga-ti propriul corp” prin care isi propune sa vina in ajutorul femeilor ce au suferit operatii de masectomie sau reconstructie mamara si in urma lor au pierdut parti din propriul corp, precum mamelonul sau areola mamara. Campania se va desfasura in lunile octombrie, noiembrie si decembrie, iar 10 femei fara posibilitati financiare vor beneficia gratuit de reconstructia mamelonului sau areolei mamare la ambii sani, prin procedeul de micropigmentare oncologica .

Bucuresti, 6 octombrie 2015 - Clinica de estetica medicala SlimArt lanseaza campania sociala “Recastiga-ti propriul corp” prin care isi propune sa vina in ajutorul femeilor ce au suferit operatii de masectomie sau reconstructie mamara si in urma lor au pierdut parti din propriul corp, precum mamelonul sau areola mamara. Campania se va desfasura in lunile octombrie, noiembrie si decembrie, iar 10 femei  fara posibilitati financiare vor beneficia gratuit de reconstructia mamelonului sau areolei mamare la ambii sani, prin procedeul de micropigmentare oncologica. Cele care doresc sa se inscrie in program o pot face prin rubrica de contact de pe site www.slimart.ro, la numarul de telefon 031.430.10.71, sau la una dintre clinicile SlimArt. Tot acolo vor afla mai multe detalii despre consultatia initiala, procedura si tratament.Aplicatiile se asteapta in prima luna, urmand ca in urmatoarele doua luni sa se efectueze consultul initial si procedurile de micropigmentare oncologica. Campania va fi realizata cu sprijinul Asociatiei Pacientilor cu Limfom  – voluntari in proiectul „Meriti sa fii din nou femeie”.

Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, cancerul de sân (neoplasmul mamar) este cel mai frecvent tip de cancer în rândul femeilor la nivel mondial. In fiecare an, 1.676.633 milioane de cazuri noi sunt diagnosticate în lume, iar peste 520.000 de femei mor din cauza acestei boli. Cele care supravietuiesc cancerului de san raman cu traume in urma tratamentelor dure. Pierderea areolei mamare, a mamelonului sau, uneori, a intregului san afectat lasa urme adanci, atat fizice cat si psihice. Femeile isi pierd astfel feminitatea si increderea in propria persoana. 

, a declarat Gabriela Rotaru, manager general SlimArt.

Solutia micropigmentarii oncologice le ofera acestor femei  sansa la o viata normala prin reconstructia areoloei prin desenare. Micropigmentarea oncologica recreeaza aspectul areolei si al mamelonului, prin introducerea de pigmenti in piele, combinati perfect pentru a se potrivi nuantei naturale a pielii. Procedura se va realiza cu dispozitivul Oron 60, cea mai noua si avansata tehnologie, care utilizeaza simularea 3D, iar timpul tratamentului este scazut la doar o ora. Procedura este nonchirurgicala, noninvaziva, 100% sigura, nu are reactii adverse si nu necesita perioada de recuperare, constituind o alternativa viabila pentru procedura de reconstructie chirurgicala. Rezultatele sunt imediate si permanente, dupa o singura sedinta de tratament, iar efectul este unul natural si estetic.

 

 

Pentru alte detalii, va stam cu drag la dispozitie:

Maria Dobrescu - Departamentul de marketing si comunicare SlimArt

Telefon: 0769604888

Email: maria.dobrescu@beautytech.ro

 

Despre slimart

*Clinica de estetica medicala SlimArt este activa in domeniul frumusetii de peste 11 ani si pune la dispozitie o gama larga de tratamente de infrumusetare faciala si corporala, de la machiaj semipermanent la epilare definitiva, masaj, tratarea diverselor afectiuni ale pielii, reintinerire, proceduri de tonifiere a corpului. Personalul clinicii este format din medici dermatologi, plasticieni si specialisti cosmeticieni.

SlimArt este recunoscuta ca fiind initiatorul procedurilor in domeniul de referinta si in dermatologie, introducand in urma cu 11 ani epilarea progresiv definitiva IPL in Romania, tratamentul FormaTK al onicomicozei unghiei cu rata de succes de 97% in anul 2009, terapia PRP ( MyCells) utilizata acum si in traumatologie, stomatologie, ortopedie si estetica. In anul 2010 a introdus procedura minim invaziva pentru lifting facial si corporal cu fire bioresorbabile, in 2014 unicul aparat medical de remodelare corporala prin modificarea ratei metabolice, iar in 2015 a adus pe piata romaneasca aparatul de analiza dermatologica in profunzimea celor 14 straturi epidermice.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/slimart1/10-femei-din-romania-vor-beneficia-gratuit-de-reconstructia-areolei-sau-a-mamelonului-prin-tehnica-micropigmentarii-oncologice