Cum alegi un slot online?

BUCURESTI - 7 septembrie 2023

Comunicat tip General in Afaceri

În materie de sloturi online oferta este foarte mare, iar la o primă vedere aproape toate par la fel. Situația nu este deloc așa și de cele mai multe ori în pune pe jucători în dificultate atunci când vor să aleagă slotul care li se potrivește. Din acest motiv venim în întâmpinarea lor pentru a putea alege mai ușor jocul și punctăm elementele principale pe care trebuie să le aibă în vedere.

Slot V

Slot V

Cea mai bogată categorie a unui cazino online este cea de jocuri de păcănele. Pe măsură ce există mai multe parteneriate cu furnizorii de software, crește și numărul de sloturi. Sunt câteva cazinouri online printre care și Slot V licențiat România care pun la dispoziția jucătorilor peste o mie de jocuri de păcănele, ceea ce îi pune pe jucători într-o reală dificultate în a alege exact jocul care li se potrivește. Sloturile a peste 30 de furnizori se regăsesc în gama impresionantă de jocuri ale cazinoului online Slot V. În cele ce urmează punctăm criteriile pe care orice jucător trebuie să le aibă în vedere înainte de a începe să joace la păcănele.

Volatilitate

Aminteam anterior că începătorii ar spune că toate sloturile sunt la fel, dar în realitate lucrurile nu stau deloc așa și fiecare este diferit datorită unor atribute unice. Volatilitatea se regăsește în ceea ce înseamnă principalele elemente cheie care fac ca un slot să fie unic și înseamnă frecvența prin care sunt acordate câștigurile, cât și valoarea acestora. Volatilitatea poate fi scăzută, medie sau ridicată.

Un slot cu volatilitate mică înseamnă că frecvența câștigurilor este deasă, însă de cele mai multe ori este mică. Un asemenea joc este tocmai potrivit pentru cineva care nu dispune de un buget mare, dar dorește să aibă parte de o sesiune mai lungă.

Volatilitate mare reprezintă opusul, adică frecvența câștigurilor este mai rară, dar atunci când vin sunt ceva mai mari. Genul acesta de volatilitate este potrivită pentru acei jucători care au un buget mare și miza folosită pe măsuri. De asemenea, există sloturi a căror volatilitate poate să fie combinată, respectiv scăzută spre medie și medie spre ridicată.

Temă

Evoluția jocurilor de noroc este uimitoare, iar în cei peste 140 de ani care s-au scurs de la lansarea primului slot lucrurile au evoluat enorm. Astfel, tehnologia de ultimă generație le-a permis dezvoltatorilor să vine cu jocuri distractive cărora le-au asociat diferite teme. Printre cele mai folosite teme sunt fructele, Egiptul antic, mitologia greacă, cultura asiatică, însă există și jocuri a căror temă este inspirată din filme, precum Peaky Blinders al furnizorului Pragmatic Play care la bază are elemente din serialul cu același nume a cărui acțiune se desfășoară în Anglia anilor 1900, mai exact orașul Birmingham.

Cu alte cuvinte, tema este un factor important în alegerea unui joc, deoarece depinde și de starea jucătorului. Dacă este vesel poate alege un slot colorat sau dacă este fanul unui serial cu gangsteri are la dispoziție jocul Chicago unde furnizorul Novomatic pune pe tapet viața mafioților americani din perioada anilor 1950.

RTP

Abreviat de la Return To Player, RTP este plățile în procente pe care un slot le întoarce către jucător sub formă de câștiguri. Calculul se face pe baza unui număr de milioane de rotiri, nu raportat la 100 de rotiri așa cum se creează confuzia în rândul jucătorilor. Drept urmare, la un slot cu RTP 97% să nu vă așteptați să se întoarcă 97% din suma cheltuită în 100 de rotiri.

În realitate RTP-ul este rezultatul unui calcul matematic amplu, iar influența asupra lui o au mai multe elemente printre care se află și numărul liniilor de plată. Cert este că procentajul pe care un RTP îl are indică exact profitul realizat de cazino după încheierea ciclului. Dacă este 95%, atunci diferența până la 100% este valoarea profitului făcut de cazino doar la jocul respectiv.

Unui jucător îi este aproape imposibil să parcurgă întreaga ofertă de jocuri pe care cazinourile online o pun la dispoziție și preferă să se axeze pe titlurile cele mai cunoscute sau pur și simplu alege la întâmplare. Prin parcurgerea acestui articol am prezentat trei dintre atributele principale care fac ca alegerile să devină mult mai simple.


Taguri: cazino online
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/slotv/cum-alegi-un-slot-online