Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti

BUCURESTI - 20 mai 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Auto, Sport

Hai la Salonul Moto in 20-22 Mai, la Romexpo, si cine stie, poate-ti vei gasi motorul pereche! Crezi in dragoste la prima... accelerare?

       Ei bine, se intampla!  Let's do it moto! 

Daca totul ar fi fost normal, editia din acest an ar fi fost cea cu numarul 20. Pandemia COVID-19 ne-a tinut insa pe loc vreme de doi ani si iata-ne in 2022 revenind cu anuntul pentru editia cu numarul 18.

      Lumea moto a mers inainte, transportul pe doua roti - atat cel de placere, cat si commuting-ul si zona de curierat - a crescut considerabil, pe piata avand loc schimbari majore atat din punctul de vedere al modelelor nou-aparute, cat si al unor importatori noi pentru marci deja prezente pe piata sau importate pentru prima data in Romania.

SMAEB 2022: agrement, transport urban & livrari

…este motto-ul pe care il folosim deja de foarte multi ani, sub o forma sau alta

       Agrement pentru segmentul de excursii si turism al motociclismului, transport urban respectiv commuting pentru orasele din ce in ce mai aglomerate si livrari pentru ca toti am vazut cat de importanta a fost livrarea la domiciliu in aceasta perioada. Evident, salonul va avea si doua module speciale dedicate ATV-urilor si vehiculelor electrice.

Sambata la ora 10:30 va avea loc marsul moto "Siguranta pe doua roti" organizat de catre WIMA Romania (Asociatia Femeilor Motocicliste) cu sprijinul Black Helmets si Free Riders.

Plecarea se va face de la salon si va strabate Bucurestiul pana la Piata Constitutiei si retur. Peste 100 de motocicliste vor asigura varful de lance al coloanei moto!

ROMEXPO, Pavilion B1 si exterior

Program Vizitare:

Vineri: 13-19

Sambata: 10-19

Duminica: 10-16

Pret bilet: 35 Lei

Bilete online pe smaeb.iabilet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smaeb5/salonul-de-motociclete-accesorii-si-echipamente-bucuresti6