Copiii reuşiţi au părinţi responsabili

BUCURESTI - 25 martie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Bucuresti -25 martie 2008- Clubul pentru copii Smaraldino şi Qipa Personal Development lansează programul Copiii reuşiţi au părinţi responsabili.

Pornind de la premisa că fiecare dintre noi influenţăm dezvoltarea copiilor, programul se adresează celor care au copii, dar şi celor care vor avea în curând şi, nu în cele din urmă, celor care nu vor să devină părinţi. În egală măsură, programul este destinat şi educatorilor- învăţători, profesori, pedagogi- cei care împreună cu părinţii ar trebui să semneze un parteneriat pentru creşterea şi dezvoltarea copiilor în adulţi responsabili şi independenţi.
Programul este pus în practică sub forma unor module de curs şi este susţinut de psihologi şi traineri cu experinţă de peste 7 ani în suţinerea de cursuri pentru dezvoltarea personală.
Înscrierile se fac în perioada 18.03-05.04.2008, iar cursul se desfăşoară pe 12.04.2008.
Informaţii suplimentare despre structura cursului, precum şi formularul de înscriere se găsesc la adresa http://www.smaraldino.ro/qipa.html

Despre Smaraldino Club SRL

Clubul pentru copii Smaraldino s-a deschis in luna iunie a anului 2007 si isi propune sa transforme momentele importante din viata unui copil in evenimente de neuitat. Programul clubului a fost construit dupa un model francez care are la baza imbinarea a doua pricipii esentiale in educatia moderna, jocul, activitate importanta pentru copii si “harmalaia” organizata ca modaliate de comunicare.
Persoana de contact: Mirela Horumba
Tel. +40.745.364.037
mirela.horumba@Qipa.ro
office@smaraldino.ro