Aniversarea a 25 de ani ai Universității Spiru Haret – partener Smart Alliance

BUCURESTI - 26 ianuarie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, IT&C, Social

Marți, 19 ianuarie, Universitatea Spiru Haret a sărbătorit 25 de ani de tradiție în educație, alături de invitați de prestigiu.

Logo aniversar Universitatea Spiru Haret 25 de ani

Logo aniversar Universitatea Spiru Haret 25 de ani

 Smart Consolidation- Brick by Brick 

Smart Alliance

Smart Alliance felicită călduros rectorul Universității Spiru Haret, dl. Aurelian Bondrea, pe multstimații prorectori și decani, pe întreg corpul didactic, precum și pe studenții și absolvenții acestei instituții. Vă dorim în continuare mari succese în instruire, educație și cercetare, numeroase performanțe în toate domeniile activității pe care le profesați cu dăruire.

Pentru anul 2016, Smart Alliance și-a propus, pe lângă alte proiecte, să lanseze Academia Smart Alliance , cu scopul de a crește și dezvolta resursele tehnice certificate. Acest proiect educațional va contribui la rezolvarea lipsei de competențe, ceea ce va permite și creșterea substanțială a productivității membrilor.

Onorăm parteneriatul cu Universitatea Spiru Haret, care joacă un rol important în educație și mediul de afaceri, iar împreună promovăm valori comune și servicii de calitate prestate către studenți, clienți și parteneri. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smart-alliance/aniversarea-a-25-de-ani-ai-universitatii-spiru-haret-partener-smart-alliance