SMART ALLIANCE Innovation Summit Romanian Innovation Train: Final Destination 23 noiembrie, Hotel Intercontinental, București

BUCURESTI - 21 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Hotel Intercontinental, din București, va găzdui în data de 23 noiembrie, cea de a doua ediție a SMART ALLIANCE Innovation Summit, cel mai mare eveniment colaborativ, multi-brand și cross industry dedicat inovației de produs si proces prin prezentarea soluțiilor create de specialiști români de top, membri ai Clusterului Smart Alliance, lideri în sectorul IT&C în care activează.

     Evenimentul reunește peste 55 de companii romanești si globale, asociații de profil și reprezentanți ai societății civile și împreună vor dezbate și vor găsi soluții pentru provocările continue cu care sectorul de business se confruntă în societatea românească, dar și în integrarea în contextul european și global.

     25 de speakeri locali și internaționali, vor urca pe scena principală din Rhonda Ballroom și vor găsi dezbate soluții pentru dezvoltarea reală și inovatoare a României în cadrul panelurilor: SMART Education Debate, SMART City Debate, SMART Innovation și SMART GDPR Debate, dedicate factorilor de decizie din instituțiile statului, mediului privat, mediului academic cât și societății civile. Fiecare speaker a reușit să se facă remarcat în domeniul în care activează printr-un aport de inovație și creativitate unic, Smart Alliance Innovation Summit fiind singurul eveniment care duce România către conceptul modern de Economie Colaborativă.

     Începând cu ora 9:30 și până la finalul evenimentului, în cadrul Rapsodia Room, în zona de expoziție, se vor demonstra participanților zeci de tehnologii de ultimă generație care pot face diferența și duce o companie privată sau o autoritate publică din zona de existență în cea de eficiență. Dintre companiile globale prezente în zona de expoziție amintim: ASUS, BITDEFENDER, CANON, LENOVO, EATON, EPSON, SAMSUNG și ZEBRA.

      Unicitatea și motivul principal pentru care acest eveniment nu trebuie ratat este dat de secțiunea de prezentare video, SMART Innovation, unde, sub conceptul de Romanian Innovation Train, companiile membre ale clusterului își vor prezenta soluțiile care i-au propulsat în lideri ai nișei în care activează, pe plan local și regional. Prin folosirea tehnologiilor de ultimă generație dezvoltate de Preferred Technology Partners de nivel global, dezvoltatorii de software din România au reușit să creeze soluții CLOUD și ON PREMISES care au fost aplicate cu un succes incredibil în diverse industrii și direcții: banking, marketing, digital marketing, reporting, logistică, retail, pharma, transporturi, administrație publică, financiar, resurse umane și risc compliance, inclusiv GDPR sau în zone de maxim interes cum ar fi IoT, Industry 4.0, SmartCity, etc.

     Agenda completă a evenimentului poate fi accesată pe http://summit.smartalliance.ro/

     Smart Alliance Innovation Summit este singurul eveniment adresat oamenilor de Business și Administratorilor Publici din România care înțeleg ca Inovația a devenit motorul oricărui demers de succes. Accesul se face doar pe bază de invitație sau în urma înregistrării pe www.summit.smartalliance.ro.

 

Partenerii evenimentului:

Civil Society Partners: Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei (AADPR); Asociația Administratorilor Publici Din România (AAPRO); Asociația Română pentru Smart City și Mobilitate; CIO Council; Info Cons; Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS); Repatriot; Primăria Orașului Sinaia; Societatea Civilă de Avocați Cunescu, Balaciu și Asociații;  Universitatea Spiru Haret; USH Pro Business.

Preferred Technology Partners: Asus; Bitdefender; Canon; Cisco; Eaton; Epson; Lenovo, Samsung, Symantec, Zebra Technologies.

Preferred Distribution Partners: Ingram; Lasting; Logicom; MB Distribution; NOD Distribution; Romsym Data; Sama Consul.

Financial Partners: Idea Bank; Patria Bank

Media Partners: Agerpres; Bursa; Canal 33; Economica.net; doingbusiness.ro; Market Watch; Piața Financiară; Smart City Magazine

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smart-alliance/smart-alliance-innovation-summit-romanian-innovation-train-final-destination-23-noiembrie-hotel-intercontinental-bucuresti