SMART ALLIANCE vă invită la dezbaterea: “Beneficiile transferului de cunosțiinte din mediul universitar pentru dezvoltarea afacerii”

BUCURESTI - 1 februarie 2017

Comunicat tip General in IT&C

SMART ALLIANCE în parteneriat cu USH Pro Business și Heveco, vă invită marți, 7 Februarie, la dezbaterea: “Beneficiile transferului de cunosțiinte din mediul universitar pentru dezvoltarea afacerii”

Schimbările rapide care au loc pe piețele globale pun în mare dificultate companiile românești, lăsându-i descoperiți și în imposibilitate de adaptare, multe dintre ele preferând să se focalizeze strict pe piața internă. Din acest motiv Smart Alliance în colaborare cu USH Pro Business și Heveco au lansat acest eveniment.

În cadrul dezbaterii se vor nuanța modurile în care mediul academic poate contribui la dezvoltarea abilităților manageriale și susținerea IMM-urilor în elaborarea unor planuri strategice care să conducă la dezvoltare durabilă și internaționalizare.

Evenimentul se adresează în special managerilor de firme abilitați să ia decizii importante în dezvoltarea afacerilor și elaborează planuri și strategii în acest sens. Gabriel Munteanu, Președintele Clusterului Smart Alliance, antreprenor cu experiență în dezvoltarea afacerilor, o să le vorbească participanților despre câteva soluții inovative, care au fost implementate cu succes în diferite domenii cheie din economia mondială. 

Evenimentul este conceput ca un atelier de matchmaking între oferta universitară și mediul de business românesc și va avea loc la sediul USH Pro Business, marți, 7 Februarie, începând cu ora 10.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici: http://www.ushprobusiness.ro/ro/evenimente/evenimente-trecute/460-seminar-beneficiile-transferului-de-cunostinte-din-mediul-universitar-pentru-dezvoltarea-afacerii-7-februarie-2017