Bebelusii apreciază crema de calitate Sudocrem

BUCURESTI - 23 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Farmaceutic

Dragă părinte, tu știi că pielea bebelușului e moale, catifelată, dar și foarte sensibilă și predispusă iritațiilor. În același timp știi că prevenirea e cea mai bună soluție pentru a păstra pielea mereu curată și hidratată. În urma studiilor făcute, se pare că Sudocrem e crema tot mai mult folosită de tine în protecția fundulețului bebelușului. Asta nu poate decât să ne bucure, pentru că exact acesta este scopul ei, să te ajute pe tine să oferi afecțiune, să protejezi, să iubești înțelept.

Crema Sudocrem

Crema Sudocrem

 Bebelușii apreciază o cremă de calitate! 

Smart Love

Dar vrem să ne asiguram că știi de ce e Sudocrem atât de benefică pentru bebelușul tău. Este un produs unic, care conține ingrediente active ce asigură protecția complexă a pielii, ajutându-te în demersul tău de prevenire a iritațiilor de scutec la bebeluș. Conține oxid de zinc, compus care determină contracția țesuturilor, reducând pierderea fluidelor în procesul de regenerare. Alcoolul benzilic conținut inhibă dezvoltarea bacteriilor, eliminând senzația neplăcută de arsuri. Nu conține parabeni, formează un strat protector, calmează și catifelează, iar dacă o utilizezi inainte de schimbarea scutectului nu protejezi doar pielea sugarului, ci îți ușurezi viața de zi cu zi, fără a conștientiza măcar acest lucru. Astfel, micuțul tău se poate juca, învăța, poate privi și poate dormi mai bine. Exact de asta au nevoie mamele: o cremă de încredere împotriva iritațiilor provocate de scutece, pe care să se poată baza în fiecare zi.

Crema Sudocrem e aplicabilă:

- pe suprafața pielii aspre

- pentru arsurile și degerăturile ușoare

- pentru calmarea simptomelor cauzate de iritatii de scutec

- pentru protejarea zilnică a pielii acoperite de scutece împotriva substanțelor iritante din urină și fecale

- pentru pielea decubită.

Sudocrem nu e un produs nou, el face minuni de 80 de ani în multe țări ca Marea Britanie, Irlanda, Germania, Ungaria sau Cehia. Și să-ți mai spunem ceva: în 2013, Sudocrem a fost multiplă câștigătoare a Premiului de Aur pentru Mame și Sugari și lider de piață în mai multe țări. Crema a înregistrat rapid un succes major pe piața din Ungaria, asta ne face mândrii, pentru că satisfacția copiilor mici și a familiilor este cea mai importantă pentru noi. Reacțiile pozitive pe care le-am primit din industrie ne consolidează convingerea că suntem pe drumul cel bun. Misiunea noastră rămâne: „Iubește înțelept!”.

Pentru că bebelușii apreciază o cremă de calitate!

Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "iubește înțelept", fiind un brand al multinaționalei CEUMED (Central European Medical). Smart Love contribuie cu produse de calitate superioară la o viaţă lipsită de griji pentru cele mai des întâlnite probleme: iritații de piele, colici, congestie nazală, dureri gingivale sau piele crăpată.