Siguranţa utilizării aspiratoarelor nazale

BUCURESTI - 19 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Farmaceutic

Nasul înfundat este unul dintre cele mai supărătoare și comune simptome la bebeluși. Congestia nazală face parte din tabloul simptomatologic al virozelor respiratorii, atât de frecvente la copiii mici. Desfundarea corectă a năsucului reprezintă adesea o sarcină greu de îndeplinit de către mulți părinți. Aceștia sunt puși în încurcătură de varietatea de produse decongestionante care se găsesc pe piață. Nu știu dacă să apeleze la medicamente sau nu, cum să scoată în siguranță mucusul din năsuc și care sunt trucurile prin care ajută bebelușul să respire mai ușor, în timpul răcelii.

Aspirator nazal Nosko

Aspirator nazal Nosko

 Cu Nosko părinții au eliminat o problemă principală de pe lista care formează grijile lor. 

Smart Love

În farmacii există multe produse medicamentoase menite să combată congestia nazală și să ajute copilul să respire mai ușor. Acestea se gasesc sub forma spray-urilor nazale sau a picăturilor. Ele sunt utile, pe termen scurt, pentru desfundarea căilor respiratorii blocate, însă nu sunt lipsite de riscuri pentru sănătate. O soluție eficientă în cazul congestiei nazale o reprezintă serul fiziologic sau apa de mare, obligatoriu urmată de aspirația nazală.

Aspiratorul nazal este un dispozitiv folosit la curățarea năsucului celui mic în primii ani de viață (și nu numai) când prichindelul suferă de viroză respiratorie. În farmacii există o varietate de tipuri de aspiratoare nazale, de la cele manuale până la cele cu pompiță, cu sucțiune manuală sau, cele mai eficiente si economice, cele atașate aspiratorului.

Pentru eliminarea eficientă a mucusului poți folosi aspiratorul nazal Nosko, potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. În ciuda fricii sesizate în rândul anumitor membri din comunitatea părinților, aspiratorul nazal este cea mai sigură și eficientă metodă de eliminare a mucusului la copii, validată de medicii pediatri și ORL. Nosko se conectează la aspiratorul casnic și asigură o presiune de aspirație constantă de 0.2 bari, de o intensitate care oferă siguranță totală, indiferent de puterea aspiratorului. Mai mult decât atât, cu puțină răbdare, părinții reușesc să îi invețe pe copii să folosească singuri aspiratorul nazal și astfel au eliminat o problemă principală de pe lista care formează grijile lor.

Orice aspirator nazal necesită o igienizare atentă a porțiunii care intră în contact cu nasul copilului, pentru prevenirea infecțiilor. Nosko a fost dezvoltat pentru utilizarea în siguranță la sugari și copii, se poate desface în 5 piese separate, fiind foarte ușor de curățat și sterilizat.  Nosko se poate atașa pe orice aspirator casnic, îmbinând eficiența similară aspiratoarelor profesionale din spital cu ușurința în utilizare și curățare superioară altor produse de pe piață.

De ce Nosko?

   - se bazează pe cea mai eficientă tehnologie cu vacuum

 

    - este ideal pentru aspirația nazală pentru sugari, cât și pentru adulți

 

    - îndepărtează cu eficiență și rapid mucusul din cavitatea nazală

 

    - poate fi demontat, fiind astfel extrem de ușor de curățat și de sterilizat

 

   - aspiratorul este certificat BPA FREE, compus din materiale din plastic non-toxice.

Nosko e o invenție inedită, care poate fi folosită la copii încă de la naștere și până târziu, în copilărie, când învață să-și sufle singur năsucul. Nu trebuie să lipsească din trusa bebelușului cu medicamente și dispozitive de îngrijire, întrucat bebelușii au tendința de a se îmbolnăvi de răceală și gripă de mai multe ori pe an, ceea ce îi predispune la congestie nazală și implicit la necesitatea desfundării nasului.

Nasul curat readuce zâmbetul fericit pe fața copilului!

www.nosko.ro

Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "îi ajutăm pe cei cu inimă mare dar care își ascultă și mintea", fiind un brand al companiei internaționale CEUMED (Central European Medical). Smart Love oferă în România produse pentru pentru cele mai des intalnite probleme la bebelusi: Sudocrem, Infacol și Nosko, disponibile în farmacii și drogherii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smart-love/siguranta-utilizarii-aspiratoarelor-nazale