5 Pași pentru a organiza o petrecere grozavă pentru copilul tău

BUCURESTI - 22 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Planificarea unei petreceri pentru ziua de naștere a copilului tău poate fi copleșitoare și stresantă, mai ales dacă nu aveți un plan. S-ar putea să te gândești: de unde încep, decorațiunile sau mâncarea?

animatori petreceri copii bucuresti

animatori petreceri copii bucuresti

Ar trebui să apelez la serviciile unor animatori pentru petreceri copii? Dacă ești stresată cu privire la planificarea petrecerii este posibil să uitați câteva puncte cheie ale organizării.

Din fericire, dacă urmezi pașii de mai jos, organizarea petrecerii se poate transforma într-o activitate mai ușoară și distractivă. Iată cei cinci pași pentru planificarea petrecerii perfecte pentru copilul tău!

Alege o tematică

Primul pas pentru a planifica petrecerea aniversară a unui copil este alegerea unei tematici. Deși nu toate petrecerile trebuie să aibă o tematică, este de preferat să te gândești la una pentru a face petrecerea memorabilă și pentru a se potrivi cu preferințele copilului tău. Gândește-te, în primul rând, la activitatea sau filmul preferat al copilului tău. Acestea pot crea teme de petrecere grozave. Alte domenii la care trebuie să te gândești atunci când alegi o temă sunt locurile preferate de vizitat, jucăriile sau personajele din desene animate. Pentru unele tematici vor fi mai ușor de găsit accesorii pentru petrecere, dar chiar și tematicile mai deosebite oferă oportunitatea de a fi creativi și de a implica întreaga familie -inclusiv pe sărbătorit- în procesul de brainstorming!

Dacă ți se pare dificil să găsești o tematică pe care copilul tău să o îndrăgească, iată câteva idei populare de petrecere pe care să le iei în considerare:

⧫Unicorni

⧫Super eroi

⧫Sirene

⧫Jocuri video

⧫Animale

⧫Prințese

⧫Dinozauri

⧫Pirați

⧫Filme sau desene animate preferate

Stabilește lista de invitați și trimite invitațiile

Următorul pas este să stabilești pe cine inviți și apoi să trimiți invitații. Deși acest lucru poate părea un pas destul de ușor, poate fi de fapt destul de dificil. Cel mai bun mod de a decide cine este pe lista de invitați este de a stabili un buget și câți copii se vor încadra în acel buget. Acest lucru îți va ușura alegerea oaspeților principali, cum ar fi familia apropiată și prietenii. De aici înainte, dacă există suficient spațiu de mișcare, continuă să adaugi și alți invitați. Important este ca cei mici să aibă un loc al lor unde să se joace și unde să poată servi masa la momentul stabilit.

Alege locația și distracția

Există o mulțime de locuri excelente pentru o petrecere pentru copii, dar există și multe lucruri de luat în considerare înainte de a decide asupra unei locații. Primul lucru la care ar trebui să te gândești este dacă vei organiza petrecerea acasă sau dacă închiriezi un loc de joacă. Poți economisi bani dacă organizezi o petrecere acasă, dar majoritatea locurilor de joacă includ lucruri precum activități interactive, jocuri, animatori pentru copii - toate aceste detalii puse la punct pot economisi mult timp și stres. O petrecere acasă poate face, de asemenea, imposibil pentru tine și familia ta să vă bucurați de petrecere și să petreceți timp cu sărbătoritul sau sărbătorita deoarece veți fi ocupați să oferiți fiecărui invitat ce are nevoie, și să pregătiți cele necesare pentru următoarea activitate a copiilor. În schimb, dacă alegi să chemi acasă animatori petreceri copii, de la Dizemanepe. Nu va mai trebui să îți bați capul în legătură cu activitățile pe care le vor desfășura copiii. Personajele preferate ale copilului tău își vor face apariția la petrecere și vor asigura distracția celor mici cu jocuri interactive, adaptate vârstei lor, concursuri palpitate, dansuri, baloane modelate, pictură pe față și tatuaje!

Comandă mâncarea

Următorul pas este comandarea mâncării. Majoritatea părinților ar putea crede că acest lucru este simplu, cu toate acestea, există multe alergii și restricții alimentare pe care ar trebui să le cunoști înainte de a oferi mâncare altor copii.

Înainte de a decide ce mâncare vei servi la petrecere, este important să îți pui următoarele întrebări:

Există vreunul dintre oaspeți care prezintă alergii alimentare sau restricții alimentare?Trebuie să ofer variante pentru diferite restricții alimentare?La ce oră trebuie comandată mâncarea?

Dacă aveți în vedere pizza, de exemplu, întreabă-i pe părinți dacă copilul lor poate mânca lactate sau anumite tipuri de carne care se găsesc de obicei pe pizza. Dacă spun nu, întreabă-i ce mâncare este sigură pentru copilul lor. Aceste măsuri de precauție garantează că toți copiii vor putea mânca în siguranță ceea ce le vei oferi și nu se vor simți lăsați la o parte.

Nu puteți uita de desert! Pentru că cine nu vrea să încheie o petrecere grozavă cu o mică gustare delicioasă? Puteți face tort sau cupcakes - cupcakes sunt mult mai ușor de gestionat și se pot pregăti mai multe arome, pentru toate gusturile.

Crează o listă pentru a verifica etapele petrecerii

Crearea unei liste de verificare te poate ajuta să nu uiți nimic în ziua cea mare a evenimentului. Iată câteva lucruri utile de pus pe o listă de verificare pentru a te asigura că totul decurge cum ai plănuit!

⧫De trimis invitații

⧫De stabilit locul în care se va ține petrecerea

⧫Mâncarea este comandată și va ajunge la ora corectă

⧫De aranjat decorațiunile

⧫De rezervat animatori petreceri copii

Desigur, pe această listă s-ar putea să includeți și alte lucruri, dar aceste detalii sunt un punct de plecare excelent pentru a vă asigura că petrecerea va ieși grozav!