Smart Products aduce in Romania brandul de trotinete si scutere electrice – RYDE

BUCURESTI - 28 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, IT&C, Monden / Lifestyle, Tehnologie, Retail

Concret, de ce sa alegem produsele RYDE?
Se gasesc foarte multe trotinete si scutere electrice de vanzare atat in Romania cat si pe siteurile din afara tarii. Insa, exista cateva motive bine intemeiate pentru care ar trebui sa aruncati o privire si sa luati in considerare produsele brand RYDE -
* Calitate superioara a componentelor electrice
* Raportul dintre motor – baterie – controller este cel optim
* Rotile sunt din cauciuc si sunt umflate cu aer
* Pentru franare sunt folosite discuri de frana
* Dotari suplimentare pentru eficientizare de experienta

trotinete si scutere electrice RYDE

trotinete si scutere electrice RYDE

 Gandeste ECO - Experimenteaza Trotinetele & Scutere RYDE 

Stefan Heghes

Trotinetele si scuterele electrice, precum si celelalte vehicule de acest gen, sunt solutia cea mai la indemana pentru a avea un viitor mai bun si mai curat. In acest moment, probabil ca vehiculele electrice sunt singura solutie viabila si cea mai la indemana pentru fiecare dintre noi, care ne poate ajuta ca in urmatorii ani sa renuntam in totalitate la benzina si motorina.

Trotinetele si scuterele electrice sunt mult mai prietenoase cu mediul inconjurator, au costuri mai mici de intretinere in comparatie cu alte vehicule, sunt foarte usor de manevrat si transportat (cu o trotineta electrica puteti intra la metrou sau in mijloacele de transport in comun). Toate acestea sunt doar cateva dintre avantajele aduse de o trotineta electrica sau un scuter.

RYDE este un brand dezvoltat de compania romaneasca Smart Products I&D si are ca obiectiv principal oferirea unei solutii eficiente celor care s-au saturat sa piarda ore in sir in traficul aglomerat sau sa caute un loc liber de parcare, dar si celor care vor sa faca ceva cu adevarat benefic pentru un viitor mai putin poluat.

RYDE aduce in tara noastra vehicule electrice adresate in special zonelor urbane foarte aglomerate. Sunt ideale pentru parcurgerea rapida a unor distante scurte si medii, cum ar fi pana la locul de munca sau in diferitele zone in care ai treaba zi de zi.

Productia modelelor RYDE se bazeaza in primul rand pe calitatea maxima a materialelor si pe usurinta in servisare, in mare parte fiind vorba despre piese de tip “plug & play”, foarte usor de schimbat in caz de nevoie. Un alt aspect la fel de important este siguranta, de aceea RYDE vine si cu casti si seturi de protectie.

Modele trotinete electrice RYDE

RYDE M10 – este o trotineta electrica pliabila cu un motor de 350W / 36V / 7.8Ah ce atinge o viteza maxima de 25 km/h, are o autonomie de 25-27 km si acumulatorul se incarca complet in aproximativ 4-5 ore. Trotineta are o greutate de numai 13.9 kg si o capacitate de incarcare maxima de 120 kg. In acest moment, pretul acestei trotinete electrice este de 1999.99 RON.

RYDE 350 - este o trotineta electrica pliabila cu un motor de 350W / 36V / 10.4Ah ce atinge o viteza maxima de 25 km/h (sau 35 km/h daca functia de limitare a vitezei este dezactivata), are o autonomie de 35 km si acumulatorul se incarca complet in aproximativ 4-5 ore. Trotineta are o greutate de numai 16.5 kg si o capacitate de incarcare maxima de 150 kg. In acest moment, pretul acestei trotinete electrice este de 2999.99 RON.

RYDE 500 - este o trotineta electrica pliabila cu un motor de 500W / 48V / 10.4Ah ce atinge o viteza maxima de 25 km/h (sau 45 km/h daca functia de limitare a vitezei este dezactivata), are o autonomie de 45 km si acumulatorul se incarca complet in aproximativ 4-5 ore. Trotineta are o greutate de 18.25 kg si o capacitate de incarcare maxima de 150 kg. De asemenea este dotata cu suspensie pe furca fata. In acest moment, pretul acestei trotinete electrice este de 3499.99 RON.

RYDE 600 - este o trotineta electrica pliabila cu un motor de 600W / 52V / 15Ah ce atinge o viteza maxima de 25 km/h (sau 60 km/h daca functia de limitare a vitezei este dezactivata), are o autonomie de 60 km si acumulatorul se incarca complet in aproximativ 4-5 ore. Trotineta are o greutate de 22.80 kg si o capacitate de incarcare maxima de 150 kg. De asemenea este dotata cu suspensie hidraulica pe furca fata si suspensie verticala pe spate. In acest moment, pretul acestei trotinete electrice este de 4899.99 RON.

Lansare scuter electric Outdoor RYDE Mad X 2000W

Prezentam in premiera noul model de scuter electric din gama RYDE pe care il vom lansa in curand. Acesta va veni cu un motor de 2000W capabil de o viteza maxima de 60 km/h si o autonomie de aproximativ 60 km. Greutatea noului scuter este de 45 kg si suporta o incarcare maxima de 140 de kg. De asemenea RYDE MAD X este rezistent la apa (IPX5) si poate fi folosit in drumuri “off road”

RYDE MAD X Outdoor va veni cu suspensii hidraulice si discuri de frana atat pe fata cat si pe spate. Bateria va avea 48V si 20Ah si se va incarca complet in aproximativ 6-8 ore.

Toate produsele brand RYDE pot fi gasite pe site-ul www.smart-products.ro si, de asemenea, pot fi testate la showroom-ul din Sos. Banatului nr 74, Chitila, Ilfov. GET YOUR “RYDE” TODAY!

Despre Smart Products

Smart Products I&D SRL este o companie tanara si ambitioasa, in plina dezvoltare, ce importa pe piata din Romania tehnologii si gadgeturi de ultima generatie. Oferta noastra cuprinde o gama variata de produse, de la casti si boxe wireless-bluetooth pana la cele mai interesante gadgeturi, accesorii pentru dispozitive mobile, camere video sport si accesorii pentru acestea si jucarii educationale pentru copii, ce stimuleaza creativitatea si capacitatea intelectuala.

Toate produsele comercializate sunt testate de specialistii nostri, astfel puteti oricand face un cadou inedit persoanelor dragi fara alte griji. Veti sti intotdeauna ca oferiti produse de calitate superioara cu un design futuristic inedit.

De asemenea, am dezvoltat doua branduri in Romania:
– Widjit – sub care comercializam o serie intreaga de accesorii pentru camere video sport, DSLR sau drone
- RYDE – un brand special conceput pentru vehiculele noastre electrice, scutere si trotinete.

Iubim gadgeturile si toate tehnologiile care ne dezvolta si ne fac viata mai usoara!