123reduceri.ro lansează varianta 2.0 a aplicației mobile pentru iPhone, iPad și Android

BUCURESTI - 22 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Tehnologie

123reduceri.ro anunță lansarea variantei 2.0 a primei aplicații mobile din România care centralizează cele mai bune reduceri regăsite în peste 75 de site-uri de oferte zilnice. Varianta 2.0 prezintă numeroase îmbunătățiri și este deja disponibilă pentru descărcare în Android Market și App Store.

123reduceri.ro lansează varianta 2.0 a aplicației mobile pentru iPhone, iPad și Android

Versiunea 2.0 a aplicației 123reduceri.ro oferă posibilitatea sincronizării preferințelor din contul personal prin logarea direct în aplicație, astfel încât utilizatorului îi vor fi afișate doar ofertele care îl interesează. Acestea se pot seta pe loc sau modifica oricând. De asemenea, noua versiune conține o hartă cu funcție de geolocație. Setând poziția curentă, utilizatorul poate filtra direct pe hartă ofertele care se află la unu, cinci sau 10 kilometri distanță de el. Funcția este foarte utilă pentru cei care caută ofertele aflate în apropiere, chiar și din mers”, a declarat Violeta Cernica, CEO al 123reduceri.ro.

Utilizatorii înregistrați pe website-ul 123reduceri.ro au posibilitatea de a-și personaliza newsletterul în funcție de locație, hobby-uri și preferințe. Astfel, prin descărcarea aplicației și înregistrare, ei beneficiază de ofertele care îi interesează și direct pe telefon sau iPad.

Datorită succesului înregistrat de varianta anterioară a aplicației dar și a sugestiilor primite de la utilizatori, am hotărât să lansăm varianta 2.0 din dorința de a oferi o aplicație mult mai performantă. Datorită faptului că ne concentrăm foarte mult pe utilizatori și vrem să răspundem cât mai bine necesităților lor suntem permanent în căutarea unor noi metode de a ne îmbunătăți atât site-ul cât și aplicațiile mobile. Ne dorim ca utilizatorii să fie cei care controlează conținutul zilnic pe care îl primesc, lucru pe care l-am implementat și în variantele 2.0 ale aplicațiilor mobile, prin includerea funcției care permite sincronizarea contului de pe site cu aplicația“, a adăugat Violeta Cernica.

Aplicațiile mobile 123reduceri.ro sunt disponibile pentru descărcare gratuită în Android Market și App Store și afișează oriunde și oricând cele mai bune oferte de reduceri valabile în toată țara sau în anumite orașe.