123reduceri.ro – ‘One Stop Shop’ pentru toți iubitorii de reduceri din România

BUCURESTI - 29 aprilie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Monden / Lifestyle

123reduceri.ro, ghidul ofertelor zilnice de reduceri atractive de 50 - 90%, este cel mai nou proiect al companiei Smart Programs, proiect susținut de Alexandre ALMĂJEANU, antreprenor cu experiență on-line atât pe piața din Romania, cât și din Europa.

În România sunt peste 60 de site-uri operaționale de oferte zilnice, cu reduceri disponibile în cele mai mari orașe: București, Timișoara, Iași, Cluj Napoca, Constanța, Brașov, Ploiești, Pitești, Oradea, Bacău, Baia Mare, Arad, Oradea, Craiova și oferte speciale la nivel național.

123Reduceri.ro

123Reduceri.ro

123reduceri.ro este singurul site care oferă o experiență unică iubitorilor de reduceri, aflați în căutarea celor mai bune deal-uri. Pe lângă posibilitatea de a alege tipul de ofertă și localitatea, de a adăuga cupoanele cumpărate și de a seta alarme pentru a nu uita datele expirării sau ale programărilor acestora, 123reduceri.ro încurajează utilizatorii să își împărtășească experiențele la cumpărături, creând astfel o comunitate a ‘shopperilor informați’.

Mai mult, 123reduceri.ro este SINGURUL serviciu disponibil pentru a fi descărcat gratuit ca aplicație pentru smartphone-uri de tip Android, iPhone și pentru iPad. Aplicația "123reduceri.ro" (pe care o puteți găsi accesând https://market.android.com/details?id=ro.reduceri.androidclient și http://itunes.apple.com/ro/app/123reduceri/id429386866?mt=8) este prima de acest fel din România, care colectează toate ofertele de reduceri într-un singur loc.

Violeta CERNICA – CEO Smart Programs, a precizat: ‘dezvoltarea continuă a facilităților agregatorului este prioritatea noastră nr 1. Misiunea noastră este să avem cei mai mulțumiți utilizatori și pentru aceasta vom continua să inovăm și să îmbunătățim calitatea experienței pe 123reduceri.ro’.

‘Mai mult, vom continua să monitorizăm piața și să adăugăm în permanență noi site-uri de oferte de cumpărături, asigurându-ne că avem o bază completă și relevantă de oferte’, adaugă Jean-Francois LEMERCIER, unul dintre cei 3 acționari ai Smart Programs.

123reduceri.ro s-a lansat în forță pe piața din România și se află într-o creștere rapidă, utilizatorii manifestându-și încă de la început interesul pentru agregatorul care reinventează simplitatea cumpărăturilor profitabile!

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactați - Violeta Cernica violeta@123reduceri.ro