AdioHemoroizi.ro – Scapă de durere și disconfort!

BUCURESTI - 3 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Hemoroizii reprezintă un subiect medical evitat foarte des în conversațiile de zi cu zi, în ciuda faptului că de această afecțiune suferă un număr foarte mare de oameni. Din cauza faptului că, de multe ori, hemoroizii reprezintă un subiect tabu în societatea noastră, cunoștințele pe care le avem în mod general despre această afecțiune sunt foarte puține și, în multe cazuri, incorecte.

AdioHemoroizi.ro

AdioHemoroizi.ro

Pentru că această boală este una dintre cele mai des întâlnite afecțiuni în România și nu numai, considerăm că publicul interesat de prevenția, vindecarea și asimilarea cunoștințelor despre hemoroizi merită un proiect dedicat exclusiv scopului de a se informa corect.

Ce este AdioHemoroizi.ro?

Astfel, am creat platforma online AdioHemoroizi.ro, un site modern dedicat în exclusivitate bolii hemoroidale cu misiunea de a satisface nevoia de informare corectă a cititorilor legată de subiectul hemoroizilor. Vei descoperi pe această platformă online informații utile despre cauzele, simptomele, diagnosticul, tratamentul medical, tratamentul naturist și prevenția acestei afecțiuni.

Pacienții diagnosticați deja cu această boală sau persoanele care depistează simptome provocate de hemoroizi vor avea șansa să se documenteze pentru a înțelege mai clar condiția medicală de care suferă și măsurile ce trebuie luate pentru vindecare sau prevenție.

Ce sunt hemoroizii și de ce reprezintă un subiect atât de important?

Hemoroizii sunt vene inflamate care apar și se dezvoltă în interiorul canalului anal, la o adâncime de circa 4-5 cm (hemoroizi interni) sau imediat sub piele (hemoroizi externi). Culoarea acestor vene este de obicei roșie sau mov, fiind în unele cazuri ușor de observat cu ochiul liber.

Persoanele care suferă de hemoroizi experimentează simptome foarte incomode care scad dramatic calitatea vieții. Aceste simptome includ, cel mai adesea, mâncărimi în zona anală, apariția hemoragiilor, senzații de arsură, umflături, dureri și disconfort la șezut.

Cât de frecventă este boala hemoroidală în România și ce persoane sunt cel mai des afectate?

Statisticile medicale din România susțin că un procent de 15-20% din întreaga populație suferă de hemoroizi, ceea ce înseamnă că boala hemoroidală este una dintre cele mai răspândite afecțiuni din țara noastră și merită efortul fiecăruia dintre noi pentru a o combate și pentru a o preveni prin răspândirea informațiilor care fac posibile aceste lucruri.

La nivel mondial, cifrele arată și mai îngrijorător, cu circa 40-50% din populația globului suferind la un moment dat pe parcursul vieții de boala hemoroidală și de efectele negative pe care aceasta le are asupra vieții celor afectați. 

Hemoroizii sunt cel mai des întâlniți în rândul femeilor însărcinate și a celor care au născut deja, a populației cu vârsta cuprinsă între 30 și 60 de ani (cu riscul cel mai mare fiind în jurul vârstei de 50 de ani), a persoanelor obeze și a celor care lucrează stând în șezut perioade lungi de timp.

Cum te poate ajuta AdioHemoroizi.ro?

Această nouă platformă online îți pune la dispoziție o gamă largă de informații foarte utile pentru vindecarea și prevenția hemoroizilor, combinate cu sfaturi utile care te vor ajuta să treci mai ușor peste această boală care îți poate afecta grav calitatea vieții. Ne documentăm permanent pentru a vă prezenta cele mai noi informații și descoperiri medicale, așa că vă invităm să ne urmăriți și pe conturile din social media, pe facebook.com/adiohemoroizi sau twitter.com/adiohemoroizi pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Află care sunt cauzele hemoroizilor

Nu poți preveni și nici trata această boală dacă nu citești și nu înțelegi foarte bine care sunt cauzele ce stau la baza apariției sale. Există multe lucruri care trebuie luate în considerare și de către medicul specialist atunci când se efectuează diagnosticul, iar atunci când pacientul deține deja un set de cunoștințe utile, acest proces devine mult mai ușor.

Învață să recunoști semnele hemoroizilor

Semnele pe care boala hemoroidală le manifestă nu sunt întotdeauna foarte ușor de observat și pot fi ușor de confundat cu alte boli. Din acest motiv îți recomandăm să te documentezi corect legat de simptomele acestei afecțiuni pentru a recunoaște boala imediat ce aceasta începe să se dezvolte. Toate aceste informații le găsești în secțiunea Simptome de pe AdioHemoroizi.ro.

Învață ce opțiuni de tratament medical ai la îndemână

Boala hemoroidală impune de cele mai multe ori necesitatea dezvoltării unor planuri de tratament extinse care să permită ameliorarea simptomelor și grăbirea procesului de vindecare. Există mai multe tratamente medicale pentru hemoroizi, iar cu cât dispui de mai multe informații utile despre acest subiect, cu atât îți va fi mai ușor să alegi soluția potrivită pentru tine.

Citește despre opțiunile de tratament naturist

Piața naturistă dispune de o mulțime de soluții pe care le pune la îndemâna pacienților diagnosticați cu hemoroizi pentru a-i ajuta să treacă mai ușor peste aceste probleme. Simptomele pot fi ameliorate și boala poate fi învinsă mai ușor cu ajutorul suplimentelor naturale potrivite. În secțiunea dedicată acestora, cititorii vor putea afla cu exactitate care sunt aceste suplimente naturale recomandate și ce efecte benefice au ele asupra bolii.

Află cum să previi boala și cum să grăbești vindecarea

Secțiunea de Sfaturi utile de pe site-ul AdioHemoroizi.ro este dedicată unor informații esențiale pentru pacienții diagnosticați deja cu boala hemoroidală, dar și pentru persoanele care își doresc să afle cum se pot proteja de această afecțiune.

Începând cu primăvara acestui an, platforma online AdioHemoroizi.ro este deschisă cititorilor interesați despre informațiile prezentate mai sus.  Nu uitați că primul pas spre victorie este cunoașterea adversarului. Intră pe site și înarmează-te cu informații utile!

Cu prietenie,

Echipa AdioHemoroizi.ro