Sexis.ro, revistă de lifestyle, relații și sănătate

BUCURESTI - 17 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Finalul anului 2016 aduce în atenția publicului interesat de sfaturi și recomandări pe teme de lifestyle, relații și sănătate intimă, revista online Sexis.ro.

Sexis.ro, revistă de lifestyle, relații și sănătate
 Dragostea este compusă dintr-un singur suflet, aflat în două corpuri. 

Aristotel

În societatea modernă în care trăim în prezent devine din ce în ce mai greu să facem alegeri sănătoase pentru noi, pentru stilul nostru de viață, dar și pentru sănătatea noastră.

Foarte multe alimente, băuturi și obiceiuri pe care societatea contemporană le impune asupra indivizilor sunt nocive și ne pun în pericol sănătatea și calitatea vieții, iar sfaturile obiective și corecte care să ne ajute și să ne ghideze alegerile pe care le facem sunt tot mai greu de găsit, în ciuda faptului că accesul la internet permite identificarea de așa-zise soluții cu o simplă căutare.

Revista de lifestyle, relații și sănătate intimă Sexis.ro a apărut în mod normal ca un răspuns la nevoia publicului de a se informa corect pe aceste subiecte, cu scopul de a face alegerile potrivite și de a găsi soluții la problemele cu care ne confruntăm cu toții în viața de zi cu zi.

De stilul de viață pe care îl alegem depinde în mare măsură fericirea noastră
Un stil de viață sănătos reprezintă mai mult decât o alimentație sănătoasă sau exerciții fizice. Calitatea vieții indivizilor dintr-o societate bombardată cu informații de tot felul se decide în funcție de alegerile pe care le facem în fiecare zi și de măsurile pe care le punem în practică pentru a renunța la vicii și la obiceiurile nocive din viața noastră.

Calitatea vieții noastre, în consecință, depinde într-o foarte mare măsură de sursele din care ne alegem sfaturile pe care le urmăm și le punem în practică. Aceste surse trebuie să fie de încredere și bine documentate, iar acesta este rolul pe care revista online Sexis.ro și-l asumă în fața cititorilor care sunt interesați de cele trei subiecte menționate mai sus.

Stilul nostru de viață, credem sau nu, influențează foarte mult alte două aspecte ale existenței noastre: relațiile personale cu partenera sau cu partenerul de viață și sănătatea organismului nostru.


Relațiile reprezintă fundamentul unei vieți împlinite
Într-o societatea agitată precum este cea de astăzi, relațiile se înfiripă și se destramă cu o viteză foarte mare, mai ales atunci când nu suntem conștienți de nevoile și dorințele persoanei de lângă noi.

De cele mai multe ori neglijăm sau nu acordăm suficientă atenție persoanei dragi din cauză că lăsăm alte aspecte ale vieții noastre să preia controlul. Vorbim aici despre problemele și provocările profesionale sau despre grijile cotidiene care uneori nu mai lasă timp suficient pentru ca noi să ne putem îngriji cum se cuvine de relațiile personale.

În paginile virtuale ale revistei noastre publicul se va putea delecta cu o mulțime de informații noi, cu sfaturi și recomandări, dar și cu soluții la problemele reale de cuplu care apar foarte des în viețile noastre.

Sfaturile pe care le oferim sunt valabile atât pentru bărbați cât și pentru femei, fiind documentate și preluate din surse de încredere, atât din țară cât și din străinătate. Forma în care sunt prezentate le face să fie ușor de înțeles și de aplicat de oricine este interesat să-și îngrijească și să-și eficientizeze relația de cuplu.

Mai mult decât atât, cititorii vor putea să descopere și o mulțime de sfaturi care țin de senzualitatea feminină, dar și de subiectul mai puțin abordat al senzualității masculine. Toate subiectele abordate în articolele prezentate online sunt menite să confere o înțelegere mai amplă a acestor concepte.


Sănătatea intimă este un alt stâlp al unei vieți fericite
Zicala românească ”Sănătate, că-i mai bună decât toate” este la fel de actuală în zilele noastre ca atunci când a fost rostită pentru prima dată. Noi știm acest lucru și tocmai de aceea acordăm o atenție sporită acestui subiect în paginile revistei noastre.

Viața de adult ne supune pe fiecare dintre noi la o mulțime de riscuri legate de sănătatea organismului nostru, iar sănătatea sexuală trebuie să fie tratată cu maximă atenție și responsabilitate deoarece este unul dintre cele mai importante aspecte care influențează calitatea vieții.

Cu aceste convingeri în minte abordăm subiectul cu seriozitate și profesionalism, venind în întâmpinarea nevoii de cunoaștere a publicului țintă cu articole bine documentate din surse de încredere pentru a contribui la răspândirea informațiilor care să ajute la protejarea sănătății fiecăruia dintre noi.

Misiunea noastră este să arătăm cititorilor Sexis.ro că stilul de viață pe care aleg să-l conducă, relațiile intime cu persoana iubită și sănătatea intimă de care trebuie să aibă grijă sunt strâns legate între ele și trebuie tratate cu foarte multă atenție și responsabilitate pentru ca noi și cei din jurul nostru să ne bucurăm de o viață împlinită și fericită.

Dacă te preocupă și pe tine subiectele de mai sus și dacă îți dorești să cunoști în detaliu mai multe despre informațiile prezentate în acest text, te așteptăm zilnic pe Sexis.ro pentru a răsfoi articolele noastre.