Primul audiobook pentru parinti: Timp de calitate cu copilul tau

Bubesti - 27 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Cu totii am vrea sa petrecem mai mult timp cu copiii, dar si sa muncim pentru a le oferi ce este mai bun. Cum sa impacam aceste doua lucruri in vremurile de astazi? Timpul a devenit resursa cea mai critica atat la serviciu cat si acasa, iar gasirea echilibrului dintre viata personala si viata profesionala este o provocare din ce in ce mai mare.

Coperta audiobook pentru parinti:

Coperta audiobook pentru parinti: "Timp de calitate cu copilul tau"

Cursul "Timp de calitate cu copilul tau" ofera parintilor idei de a transforma timpul petrecut cu copilul in unul benefic pentru relatia cu copilul si pentru dezvoltarea lui sanatoasa. Pentru a nu solicita si mai mult timp din partea parintilor ocupati dar interesati sa investeasca in relatia cu copiii lor, am creat varianta audio a acestui produs educational. Timp de o ora, parintii vor afla cum sa faca schimbari in propriul comportament astfel incat sa determine schimbari in comportamentul copilului si in relatia cu acesta.

 

Materialul este structurat pe 5 capitole: parintii vor afla mai intai ce inseamna timp de calitate din punctul de vedere al copilului. Apoi vor afla ingredientul secret al timpului de calitate – a fi prezent cu adevarat in relatia cu copilul. Vor urma metode de a trai momente speciale cu copilul, apoi, pentru ca este impotant pentru orice copil, vor invata cum sa-l incurajeze sa se dezvolte. In final, vor vedea cum sa se asigure ca schimba ceva cu adevarat, astfel incat sa ofere copilului relatia pe care o merita cu parintii sai.

 

Ii invitam pe parinti ca pe parcursul audierii acestui material sa descopere un partener educational care le ofera informatii relevante, astfel incat sa poata lua decizii in privinta relatiei cu copiii. Metodele pe care le vor invata, impreuna cu dragostea pe care o au pentru copil, sunt darul cel mai frumos pe care il poate face fiecare dintre noi familiei sale.

 

Pentru companii, consideram cursul audio „Timp de calitate cu copilul tau” un instrument creativ de motivare a angajatilor, o dovada a intelegerii nevoilor reale ale acestora si un partener in imbunatatire a performantei.

 

Cursul audio „Timp de calitate cu copilul tau” poate fi comandat la adresa: http://www.smartboxfamily.ro/audiobook.html

Despre Smartbox Management

Despre Smartbox Management

Smartbox este de mai bine de 10 ani un apreciat furnizor de solutii de instruire si consultanta in management acordate companiilor nationale si multinationale ce activeaza pe piata din Romania.
Beneficiind de aceasta experienta, la inceputul anului 2011 Smartbox a dezvoltat o noua linie de business educational dedicata familiilor care investesc in viitorul lor: cursuri pentru copii si parinti.