Art Gift oferă donații Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” cu scopul de a combate Covid-19

Timisoara - 5 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, #CSRcovid19

Live site

Art Gift, platforma online Timișoreană ce conectează artiștii plastici români și oamenii dornici de a cumpăra lucrări de artă, a decis să ia parte în lupta împotriva Coronavirus oferind donații Spitalului Clinic de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din vânzările pieselor de artă.

Art Gift

Art Gift

Administratorii platformei, o echipă de tineri pasionați la rândul lor de artă, spun că prin intermediul Art Gift sprijină artiștii autohtoni și oferă oricui accesibilitatea și posibilitatea de a achiziționa tablouri, sculpturi, piese de ceramică sau chiar fotografii înrămate.

Lucrările de artă de pe site-ul lor încep de la câteva zeci de lei și ajungând la câteva zeci de mii de lei.

Platforma online are în momentul de față peste 1300 de lucrări de artă. Acestea, conform spuselor echipei, prin munca și efortul depus cu pasiune de artiști în crearea lor, se transformă într-un cadou prin care le spui celor dragi că îți pasă de ei.

Donațiile vor fi efectuate în următoarea perioadă către managementul Spitalului care va decide în proporție de 100% unde se vor duce aceste fonduri: pentru îngrijirea pacienților, achiziționarea de echipamente medicale sau de medicamente, oriunde poate ajuta la stoparea răspândirii virusului.

Totodată, ei au mai anunțat că pe website-ul lor există o categorie creată special pentru această cauză: „Donație COVID-19”.

Acolo artiști care își doresc să participe în mod activ la această campanie pot lista operele lor de artă, iar mai departe 100% din banii obținuți vor fi donați Spitalului.

Art Gift spune că această campanie este atâtun prilej de a aduce arta în casele fiecăruia din noi, cât și contribuirea la sprijinirea medicilor care fac eforturi supraomenești în fiecare zi pentru protejarea noastră.

Despre SMARTERS

Art Gift este un magazin online de artă, dar și o platformă online ce conectează artiști plastici cu persoanele interesate de artă.
Astfel oricine este interesat de artă și dorește să cumpere în următoarea perioadă este încurajat să participe la această campanie.