SmartExperience a organizat în weekend-ul 28-30 iunie 2019 Regatta Arhitecților

BUCURESTI - 2 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Află cum a fost la primul eveniment de sailing din România dedicat 100% domeniului arhitecturii

În weekend-ul ce tocmai a trecut, Marina Limanu a gazduit un eveniment de sailing remarcabil, organizat în premieră în țara noastră. În cadrul Regattei Arhitecților 111 arhitecți s-au întrecut pe mare pentru primul loc în clasament.
Regata a fost organizată de SmartExperience , companie recunoscută pentru platforma de experiențe memorabile pe care le pune la dispoziția românilor de mai bine de 10 ani și evenimentele outdoor inedite. Evenimentul a fost susținut de cinci parteneri, companii renumite din domeniul construcțiilor: Skylux Construction, GEALAN , Reynaers Aluminium, GEZE și ROCKWOOL .

În weekend-ul ce tocmai a trecut, Marina Limanu a gazduit un eveniment de sailing remarcabil, organizat în premieră în țara noastră. În cadrul Regattei Arhitecților 111 arhitecți s-au întrecut pe mare pentru primul loc în clasament.

Regata a fost organizată de SmartExperience, companie recunoscută pentru platforma de experiențe memorabile pe care le pune la dispoziția românilor de mai bine de 10 ani și evenimentele outdoor inedite. Evenimentul a fost susținut de cinci parteneri, companii renumite din domeniul construcțiilor: Skylux Construction, GEALAN, Reynaers Aluminium, GEZE și ROCKWOOL.

Cele mai mulți participanți au declarat că au acceptat invitația la eveniment fără a știi ce va urma. După instructajul făcut de skiperii fiecărei bărci, echipajele au început în forță cursele. Pentru câteva ore, cele 11 bărci din competiție s-au întrecut în curse printre valuri pentru a obține un loc pe podium. Cu toate că mulți dintre participanți nu se cunoșteau înainte de a urca pe barcă, activitatea a reușit să creeze legături puternice între membrii echipelor, mulți dintre aceștia declarând că evenimentul a reușit cu mult succes să îți îndeplinească scopul: networking de calitate între persoane cu aceleași interese profesionale și personale.

La finalul zilei, dupa anunțarea echipelor câștigătoare și revendicarea diplomelor și a medaliilor, participanții au petrecut timp de calitate în cadrul unei petreceri organizate în port, unde distracția s-a întins până spre orele dimineții.

Evenimentul a stârnit o mulțime de reacții pozitive printre participanți. „În primul rând mi-a placut originalitatea, o idee excelentă în alegerea activităților. În al doilea rand mi-au plăcut oamenii care au participat și cei care au făcut parte din echipa organizatorică” spune Bogdan Gavril, Arhitect. „Prima regattă a arhitecților din România. Un eveniment plin de adrenalină, devotament și curaj, care sigur trebuie povestit nepoților” descrie un alt arhitect evenimentul.

Despre SmartExperience

SmartExperience.ro a fost înființată în 2010 din dorința de a pune la dispoziția românilor altfel de cadouri, de tipul experiențelor memorabile. Ulterior, dezvoltă o a doua linie de business – corporate wellbeing, organizând în companii ateliere tematice pentru angajați, din domenii precum hobby, sănătate, dezvoltare personală, echilibru personal. În prezent, 70 de facilitatori le stau alături în organizarea celor peste 100 de tipuri de workshop-uri.