SmartExperience și despreSpa.ro își unesc forțele în 2018

BUCURESTI - 4 iulie 2018

Comunicat tip Administrativ / Management in Cursuri

Doi furnizori diferiți de ateliere la locul de muncă, până nu de mult concurenți, devin anul acesta parteneri de afaceri. SmartExperience și despreSpa.ro au decis să își unească forțele pentru a le oferi angajatorilor din România o gamă 100% completă de servicii wellbeing, de la ateliere de tip hobby, până la sport și wellness.

Discuțiile dintre cele două companii au început încă din vara anului trecut. Ambele firme oferă servicii de wellbeing și wellness pentru angajatori, prin ateliere menite să readucă echilibrul viață personală - viață profesională la nivelul angajaților din România. Concret, propunerea de colaborare a venit din partea despreSpa.ro, care a studiat oferta de ateliere SmartExperience și a realizat că atelierele pe care le oferă pot completa foarte bine portofoliul acesteia din urmă.

„Ca în orice asociere de business, am urmărit destul de mult timp oferta de ateliere și experiența SmartExperience. Le-am propus un parteneriat în care să ne alăturăm ofertei lor de servicii păstrandu-ne în continuare focusul pe conceperea altor programe cât mai atractive, accesibile, practice și prin care participanții să deprindă cât mai multe tehnici și practici wellness,” a declarat Ioana Marian, fondator despreSpa.ro.

„Propunerea Ioanei și Iuliei ne-a surprins într-un mod plăcut. Trebuie să recunosc faptul că simțeam că este nevoie să completăm aria de activități wellness din portofoliul nostru. Atelierele pe care le au în portofoliu completează foarte bine catalogul nostru de activități. Putem spune că în acest moment reușim să oferim angajatorilor o gamă de servicii wellbeing 100% completă.” spune Alecsandra Ioniță, Wellbeing Specialist SmartExperience.ro .

Din momentul în care cele două afaceri au decis să își unească forțele până când procesul de asociere a fost finalizat au trecut mai bine de 6 luni. În toată această perioadă au avut loc o serie de întâlniri de lucru, urmate de foarte multe ateliere demo. „În prima fază, am creionat și detaliat workshop-urile wellness care vor fi incluse în portofoliul de ateliere SmartExperience, am selecționat trainerii care vor fi incluși în aceste programe, iar tot acest proces, care a durat ceva timp, s-a dovedit a fi o experiență cu adevărat valoroasă. De la începutul anului și până acum am avut ocazia să ne cunoaștem mai bine pe plan profesional, să ne aliniem culturile organizaționale și să creăm legături de prietenie care nu vor face decât să aducă efecte pozitive asupra relației de colaborare,” a adaugat Iulia Dincă, consultant wellness corporate despreSpa.ro

„Am evaluat cu atenție fiecare trainer din echipa despreSpa.ro, dorind sa le oferim clienților noștri aceeași calitate a livrării pe care le-am oferit-o până acum. Oamenii din echipa despreSpa.ro s-au dovedit a fi buni comunicatori, foarte bine pregătiți în domeniile lor de expertiză. Am susținut deja o serie de ateliere, iar feedback-ul primit din partea clienților a fost foarte bun,” a completat Alecsandra Ioniță, SmartExperience

Cele două echipe au participat, de asemenea, la activități de teambuilding comune, reușind să creeze o legătură puternică, atât în plan de bunsiness, cât și de prietenie și colegialitate. „Acum câteva luni am mers într-un teambuilding organizat la Covasna, unde am cunoscut mare parte din familia SmartExperience, care este extrem de primitoare și care își dorește să crească într-un mod armonios, cât mai mult timp de acum înainte. Am simțit din partea întregii echipe un adevarat suport când vine vorba de a obține, împreună, un succes îndelungat în acest domeniu. Exact aceste țeluri le are și despreSpa.ro la acest moment și primul pas, cel în care ne doream să găsim oamenii potriviți alături de care să realizam acest progres, a fost facut. ” Iulia Dincă, despreSpa.ro

Cele două companii colaborează la fel de bine și pe celelalte linii de business pe care le-au dezvoltat. despreSpa.ro este, de asemenea, unul dintre principalii funizori ai platformei de cadouri experiență  SmartExperience.ro. Este vorba, bineînțeles, despre cadourile de tip voucher la Spa din categoria Experiențe de Relaxare.

SmartExperience.ro a fost înființată în 2010 din dorința de a pune la dispoziția românilor altfel de cadouri, de tipul experiențelor memorabile. Ulterior, dezvoltă o a doua linie de business – corporate wellbeing, organizând în companii ateliere tematice pentru angajați, din domenii precum hobby, sănătate, dezvoltare personală, echilibru personal. În prezent, 70 de facilitatori le stau alături în organizarea celor peste 100 de tipuri de workshop-uri. Aceștia vin din domenii diverse de activitate (actorie, iluzionism, gastronomie, arte plastice, dezvoltare personală, modă etc.), unde sunt recunoscuți pentru experiența și talentul lor.

despreSpa.ro a luat naștere în 2010 din dorința de a face cunoscute beneficiile terapiilor spa - atât ale celor cu specific local, cât și ale ritualurilor spa din diverse colțuri ale lumii. Ulterior, dezvoltă o a doua linie de business – corporate wellness, organizând workshop-uri de wellness în companii, în colaborare cu specialiști în Yoga, Tai Chi, Pylates, ayuverda, medicină tradițională chineză, aromoterapie, masaj, chiropractică, acupunctură, psihologie.

Despre SmartExperience

SmartExperience.ro a fost înființată în 2010 din dorința de a pune la dispoziția românilor altfel de cadouri, de tipul experiențelor memorabile. Ulterior, dezvoltă o a doua linie de business – corporate wellbeing, organizând în companii ateliere tematice pentru angajați, din domenii precum hobby, sănătate, dezvoltare personală, echilibru personal. În prezent, 70 de facilitatori le stau alături în organizarea celor peste 100 de tipuri de workshop-uri. Aceștia vin din domenii diverse de activitate (actorie, iluzionism, gastronomie, arte plastice, dezvoltare personală, modă etc.), unde sunt recunoscuți pentru experiența și talentul lor.