Un singur weekend ne mai desparte de Ascendis Sailing Challenge, evenimentul de sailing organizat anual de SmartExperience.ro

BUCURESTI - 13 septembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Social, Sport, HR

A doua ediție Ascendis Sailing Challenge își va deschide porțile pe 21 septembrie, reunind în Marina Limanu peste 20 de companii de top din România. Evenimentul anual organizat de SmartExperience.ro cu sprijinul partenerului principal Ascendis are ca scop networking-ul de calitate între cei 250 de participanți, reprezentanți ai unor industrii importante din mediul de business românesc.

 Evenimentele de acest tip constituie pentru participanți o activitate antrenantă, concentrată pe leadership și spirit de echipă, care îi provoacă într-un mediu inedit, dinamic și distractiv. 

Dan Ioniță, Director General SmartExperience.ro

Evenimentul oferă participanților o experiență completă, fiind construit în jurul competiției de sailing dintre companiile înscrise. Timp de două zile, cele peste 20 de echipaje vor concura pe mare pentru cele trei trofee puse în joc. Organizatorii le pregătesc participanților o mulțime de alte activități surpriză și premii din partea sponsorilor în cadrul petrecerii de sâmbătă seară și al festivității de premiere de duminică.

"Evenimentele de acest tip constituie pentru participanți o activitate antrenantă, concentrată pe leadership și spirit de echipă, care îi provoacă într-un mediu inedit, dinamic și distractiv" spune Dan Ioniță, Director General SmartExperience. Dovadă stă faptul că dacă la prima ediție evenimentul a strâns 13 companii în competiție, anul acesta numărul aproape că s-a dublat, multe companii din 2018 alegând să concureze din nou, unele chiar cu un număr de 3 ori mai mare de participanți.  De asemenea, în 2019, s-au alăturat competiției companii noi din București, Timișoara și Sibiu. La eveniment iau parte firme din industrii cu impact pe piața românească: agricultură, electronice și echipamente, FMCG, horeca, IT&C, retail, servicii și telecomunicații.

Competiția de sailing a companiilor este sponsorizată de: Ascendis, Constantin Nautics, Hotel Clermont, GoPro, iHunt, Promis Advertising, Revista Cariere, Tudor Tailor.

 

Despre SmartExperience

SmartExperience.ro a fost înființat în 2010 din dorința de a pune la dispoziția românilor altfel de cadouri, de tipul experiențelor memorabile. Ulterior, dezvoltă o a doua linie de business – corporate wellbeing, organizând în companii ateliere tematice pentru angajați, din domenii precum hobby, sănătate, dezvoltare personală, echilibru personal. În prezent, 70 de facilitatori le stau alături în organizarea celor peste 100 de tipuri de workshop-uri.