Invitatie la imaginatie, bucurie si dezvoltare!

BUCURESTI - 9 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Copiii sunt invitati sa participe la o sedinta de curs gratuita, in cadrul careia se vor bucura impreuna, vor da frau liber imaginatiei si creativitatii, vor avea posibilitatea sa viseze indraznet si sa paseasca increzatori catre indeplinirea acestor vise.

Sa visam indraznet!

Sa visam indraznet!

 Un visator este acela care isi poate gasi calea singur la lumina lunii si pedeapsa lui este aceea ca vede zorii inaintea celorlalti. 

Oscar Wilde

SmartKidsLand incepe o noua serie de cursuri de dezvoltare personala si ofera copiilor cu varsta intre 2 si 12 ani posibilitatea de a participa la o sedinta de curs gratuita. In acest fel, atat copiii, cat si parintii vor vedea cum se desfasoara cursurile si vor avea posibilitatea sa le aleaga pe cele care se potrivesc cel mai bine cu trasaturile lor de personalitate, cu dorintele si visele lor.

Pentru ca locurile sunt limitate, toti cei interesati sunt invitati sa confirme participarea trimitand un e-mail la adresa office@smartkidsland.com, in care sa mentioneze numele copilului, varsta si cursul la care doreste sa participe.

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din Romania, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartkidsland/invitatie-la-imaginatie-bucurie-si-dezvoltare