Mos Craciun aduce darurile asteptate de copii si in luna ianuarie!

BUCURESTI - 21 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Mos Craciun, citind scrisorile copiilor, stie ca acestia isi doresc foarte mult sa se joace si a hotarat sa le ofere un cadou in plus, de care se pot bucura in luna ianuarie: copiii sunt invitati de catre Mos Craciun sa participe gratuit la o sedinta de curs SmartKidsLand .

Mos Craciun asculta dorintele copiilor!

Mos Craciun asculta dorintele copiilor!

Pentru ca dorinta de joaca a copiilor este fireasca si pentru ca la SmartKidsLand aceasta joaca este valorificata si copiii se distreaza si invata in acelasi timp, Mos Craciun include in sacul lui si acest dar, pentru copiii cu varsta intre 2 si 12 ani. Astfel, ei pot participa in luna ianuarie la o sedinta de curs gratuita, in limita locurilor disponibile.

Parintii vor fi ajutoarele Mosului, deoarece tot ceea ce trebuie sa faca, pentru a-i lasa pe copii sa se bucure de acest dar, este sa urmareasca site-ul www.smartkidsland.com, sectiunea Noutati, pentru a vedea cand sunt programate aceste cursuri si apoi sa confirme participarea!

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din Romania, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartkidsland/mos-craciun-aduce-darurile-asteptate-de-copii-si-in-luna-ianuarie