SmartKidsLand ii invita pe copii la Atelierele de Vacanta si pe mamici la Clubul SmartMami!

BUCURESTI - 20 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Atelierele de Vacanta SmartKidsLand sunt structurate astfel incat sa le ofere copiilor posibilitatea sa se bucure de vacanta si, in acelasi timp, sa-si largeasca orizontul de cunoastere, sa le “starneasca” imaginatia si curiozitatea. Sunt inedite prin conceptele ce stau la baza acestora, activitatile si materialele utilizate.

Ca o completare fireasca a programelor de dezvoltare personala pentru copii, SmartKidsLand a creat si Clubul SmartMami, a carui idee calauzitoare este “Armonia in familie!” si care isi propune sa le insoteasca pe mame pe drumul catre valorificarea la maxim a propriilor resurse, pentru a creste copii fericiti. In plus, calitatea de membru in acest club le ofera si alte beneficii pentru copii.

SmartKidsLand ii invita pe copii la Atelierele de Vacanta si pe mamici la Clubul SmartMami!
 Imaginatia este mult mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata. Imaginatia face inconjurul lumii. 

Albert Einstein

Cele 4 ateliere de vacanta se desfasoara pe toata perioada verii si în prima jumatate a lunii septembrie (ultima sedinta a atelierelor de vacanta este programata pe 10 septembrie):

Puzzle de Vacanta cuprinde 5 “piese” (Micii Sanitari, Croitorasii Iscusiti, Arta si Indemanare, Jocuri si Muzica si Arhitect si Constructor) menite sa-i invete pe copii, in joaca, lucruri interesante din diverse domenii de activitate si sa le trezeasca interesul de a le aprofunda mai tarziu.

Erou de Poveste este un program intensiv, care se deruleaza pe parcursul a 3 saptamani (30 de ore) si se finalizeaza cu un spectacol. Piesa pusa in scena, modul de prezentare si realizare se adapteaza pentru fiecare grupa de varsta, pentru fiecare grup de copii, tinand cont de particularitatile individuale si de grup, iar in realizarea spectacolului se folosesc costume, masti, recuzita (obiecte care sa-i ajute in creatie si intelegere) si alte elemente de sprijin (muzica, dans si cantec).

Arta Comunicarii este menit sa-i ajute pe copii sa se cunoasca si sa comunice mai bine si este destinat, in egala masura, atat copiilor timizi, carora le ofera posibilitatea de a-si invinge timiditatea si a-si „construi” indrazneala, cat si copiilor extrem de volubili, carora le ofera posibilitatea de a descoperi ce dar minunat este acela de a asculta ce spun cei din jurul lor si de a-i stimula sa-i asculte si sa-i simta pe ceilalti.

Ritmuri de Vacanta este menit sa-i stimuleze pe copii sa simta muzica, sa vibreze pe ritmurile acesteia si sa-si imagineze propria poveste pe o tema muzicala. Include exercitii de euritmie, care ii ajuta pe copii sa faca un pas inainte pe drumul dezvoltarii armonioase.

Puzzle de Vacanta si Erou de Poveste sunt destinate copiilor cu varsta intre 6 si 12 ani, iar Arta Comunicarii si Ritmuri de Vacanta sunt pentru copii cu varsta intre 4 si 12 ani. Aceste ateliere se desfasoara diferentiat, fiind adaptate categoriilor de varsta: 4 – 8 ani si 9 – 12 ani. Pentru a se implica intr-o masura cat mai mare in activitati, se lucreaza cu grupe mici (maxim 8 – 10 copii).

SmartKidsLand a pregatit o surpriza si pentru mamici: Clubul SmartMami, unde sunt asteptate mamicile care au copii cu varsta intre 0 si 12 ani. In cadrul acestui club, pot afla raspunsuri la intrebari privind ingrijirea si dezvoltarea copilului si pot beneficia de multe alte avantaje (de exemplu, reduceri de 10 – 15% la cursurile pentru copii, o sedinta gratuita de quilling, de Craciun sau Paste, in care confectioneaza alaturi de copii felicitari pentru cei dragi sau o sedinta gratuita de consiliere cu specialistul pe probleme medicale).

Detalii suplimentare privind Atelierele de Vacanta si Clubul SmartMami aflati accesand site-ul www.smartkidsland.com

Despre SmartKidsLand

SmartKidsLand ofera cursuri pentru copii, unele dintre ele fiind unice pe piata din România, cursuri ale caror elemente definitorii sunt: joaca, imaginatia, dezvoltarea si armonia. Sunt create cu atentie la detalii, grija fata de toate aspectele personalitatii, cu pasiune si mult suflet!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartkidsland/smartkidsland-ii-invita-pe-copii-la-atelierele-de-vacanta-si-pe-mamici-la-clubul-smartmami