BenQ introduce pe piata din Romania o noua gama de produse, televizoarele LCD

BUCURESTI - 11 aprilie 2007

Comunicat tip General in IT&C

BenQ anunţă introducerea începând cu luna aprilie a unei noi game de produse pentru piaţa de consum din România, televizoarele cu tehnologie LCD. Producător de vârf la nivel mondial de monitoare LCD, camere foto digitale şi proiectoare multimedia, BenQ este în acelaşi timp un producător important de produse electronice de larg consum, gamă care cuprinde noile produse LCD TV.

“LCD TV-urile devin produsele digitale cele mai solicitate în rândul utilizatorilor de pretutindeni,” a declarat Conway Lee, director general al BenQ Digital Media Group. “Noile noastre produse le oferă utilizatorilor o calitate excelentă a imaginii, ca de altfel şi adaptarea pefectă pentru noua eră high-definition.” a adăugat Conway Lee.

“Introducerea televizoarelor LCD este o dezvoltare firească a gamei curente, care vine pe fondul unor condiţii economice adecvate şi a adoptării cu succces pe pieţele europene. Ne propunem o introducere cu succes a produselor BenQ pentru acest an şi ţintim o cotă de piaţă de 5% la nivelul anului viitor” a declarat Bobby Durbac, Marketing Manager BenQ pentru România.

Televizoarele în tehnologie LCD au arătat o creştere importantă în decizia de achiziţie a ultimilor ani la nivelul consumatorilor din întreaga lume. Tendinţa este vizibilă atât la comutarea spre diagonale mari cât şi în ceea ce priveşte tehnologia de construcţie, fiind în mod evident percepută inclusiv pe piaţa locală.

Tehnologie şi inovaţie
Televizoarele LCD sunt cele mai noi produse de la BenQ introduse pe piaţa românească şi înglobează tehnologii unice de îmbunătăţire a imaginii, cum ar fi Senseye, AMVA (Advanced Multi-domain Vertical Alignment), Sensi-Light, precum şi facilitati deja devenite standard în oferta curentă, specificaţii şi dotări cum sunt un unghi de vizionare de 178 grade, conector HDMI pentru rularea de conţinut de înaltă definiţie (HD), sunet Virtual Dolby Surround, timp de raspuns de 8ms şi o rată înaltă a contrastului, de 1200:1.

Mărturie a recunoaşterii spiritului inovator al BenQ, care combină tehnologii unice cu un design exclusivist, este premiul iF Gold Design Award obţinut recent de televizorul LCD portabil PMV1000, acordat în luna martie la Hanovra în ediţia 2007 a CeBIT.

Tehnologia Senseye combină 4 elemente de bază pentru obţinerea unei experienţe vizuale deosebite, şi anume: îmbunătăţirea culorilor, contrastului, clarităţii şi optimizarea imaginilor în mişcare.
Tehnologia AMVA (Advanced Multi-domain Vertical Alignment) protejează împotriva efectelor de diminuare uşoară a culorii şi oferă utilizatorilor o imagine la o calitate superioară, chiar şi în unghiuri de vizualizare largă, de 178 grade, iar cu Sensi-light contrastul este ajustat în funcţie de luminozitatea din mediul ambiental.

Primul produs BenQ introdus pe piaţa locală este modelul VL3733, un LCD TV cu diagonală de 37 inci (94cm). Acesta se adresează clienţilor foarte exigenţi în ceea ce priveşte calitatea imaginii, sunt interesaţi de un raport foarte bun calitate/preţ şi este disponibil în exclusivitate în reţeaua de magazine Media Galaxy la preţul de 3.999 lei (inlcusiv TVA).

“Urmatoarele modele BenQ, VL3735 şi VL4233, vor fi disponibile în Media Galaxy din luna iunie, urmând ca din luna septembrie gama să fie extinsă. Suntem convinşi că prin calitatea oferită, noua gamă de televizoare LCD BenQ se va bucura de un real succes.” declară Raul Filip – Sales & Marketing Manager Brown Goods & Visual Media Galaxy

BenQ VL3733 - caracteristici tehnice:
•Diagonala: 94 cm
•Timp de răspuns: 8ms
•Rata contrastului 1200:1
•Rezoluţie optimă: WXGA (1366 x 768)
•Unghi de vizionare: 178 grade
•Luminozitate: 500cd/m2
•Conectare echipamente electronice şi PC (HDMI, VGA)
•Filtru 3D digital pentru imagine
•Sunet: Virtual Dolby Surround
•Stand rotativ (+/-) 15 grade
•Tehnologie Sensye
•Tehnologie AMVA
•Tehnologie Sensi-light

Produsele sunt disponibile in Romania prin intermediul lanţului de magazine Media Galaxy.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre corporatia BenQ

Corporaţia BenQ este formată din trei grupuri principale de afaceri — Digital Media Business Group, Integrated Manufacturing Service Business Group and Mobile Communication Business Group. Fiecare dintre aceste divizii prezintă o gamă largă de produse si se concentrează pe furnizarea de soluţii orientate spre consumator, create special un stil de viata digital. Veniturile în 2005 au depăşit 5,07 miliarde USD.

Despre grupul BenQ:
Grupul BenQ este format în prezent din 11 companii care operează independent folosind resursele comune. Grupul de companii BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions, Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation and Wellypower Co., Ltd. Veniturile din 2005 ale grupului BenQ au depăşit 12.36 miliarde USD.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati BenQ.ro.

Despre Media Galaxy
Media Galaxy este marcă a grupului ALTEX, lider pe piaţa de electronice, electrocasnice şi IT&C din România. În prezent reţeaua numără 15 magazine deschise în principalele oraşe din ţară. Media Galaxy oferă clienţilor săi o gamă variată de produse, punându-le la dispoziţie sisteme de finanţare generoase şi flexibile.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.mediagalaxy.ro.

www.BenQ.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/benq-introduce-pe-piata-din-romania-o-noua-gama-de-produse-televizoarele-lcd