De Pasti, PCfun si ElectroFun sustin schimbarea

BUCURESTI - 23 aprilie 2008

Comunicat tip General in IT&C

PCfun.ro,magazin online în domeniul produselor IT, electronice şi telefoanelor GSM şi ElectroFun.ro, primul magazin online adresat exclusiv echipamentelor electronice şi electrocasnice, lansează special pentru perioada sărbătorilor de Paşti promoţia „Scapă de lucrurile vechi!”.

Special pentru această promoţie, au fost selectate produse din categoriile cele mai expuse înlocuirii, dar şi produsele de bucătărie (fiind şi cele mai căutate în această perioadă).

„În lansarea acestei promoţii, am pornit de la ideea că peste 90% dintre familiile din mediul urban au în dotare un frigider, un aragaz şi cel puţin un televizor, însă multe dintre acestea au o anumită uzură. De aceea, le propunem clienţilor noştri să renunţe la vechile modele în schimbul unora cu o tehnologie mai bună şi să profite astfel de preţurile atractive şi de livrarea gratuită”, a declarat Mădălin Durcă, director de marketing la PCfun.ro.

Produsul cel mai probabil de a fi înlocuit este televizorul.Tendinţa consumatorilor este să înlocuiască televizoarele convenţionale (cu tub catodic) cu televizoarele LCD, întrucât oferta este extrem de bogată şi de variată, de la cele mai ieftine până la cele mai pretenţioase. În plus, noile televizoare LCD, dispun de diagonale ceva mai generoase decât vechile modele.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre PCfun.ro
PCfun.ro, este un magazin online pentru produse IT, electronice şi telefoane mobile, operat de FiT Distribution, lansat la mijlocul anului 2006.

PCfun.ro, acoperă în prezent produse din domeniul tehnologiei informaţiei şi electronice, având parteneri cu tradiţie în aceste industrii. Produsele comercializate în mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de menţionat fiind următoarele branduri: Acer, Asrock, Asus,
A-Data, Biostar, Canon, Compro, Dell, Fujitsu-Siemens, HP, JVC, Lenovo, LG, JVC, Mediatech, Microsoft, Nec, NOKIA, Olympus, Panasonic, Samsung, Sapphire, Sony, Sony Ericsson, Toshiba etc.

Despre ElectroFun.ro
ElectroFun.ro este primul site de comerţ online adresat exclusiv echipamentelor electronice şi electrocasnice, lansat la începutul lunii octombrie 2007 şi operat de către FiT Distribution, companie care gestionează şi PCfun.ro.

Cu peste 4000 de produse active şi parteneri precum: AEG, Arctic, Beko, Braun, Bosch, Chicco, Electrolux, Grundig, Grup Seb, Hotpoint Ariston, Indesit, Kenwood, Krups, Moulinex, Panasonic, Philips, Rohnson, Rowenta, Samsung, Siemens Tefal, Vortex, Whirlpool, Zanussi, ElectroFun.ro este un magazin online profesionist care oferă cea mai avansată experienţă de cumpărare.


www.pcfun.ro
www.electrofun.ro