Epson lanseaza noua imprimanta color pentru etichete Epson TM-C3400

BUCURESTI - 24 martie 2009

Comunicat tip General in Tehnologie

Concepută pentru listarea color a etichetelor cu rol în optimizarea proceselor de lucru şi evitarea confuziilor

Bucureşti, 24 martie 2009 - Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, lansează noua imprimantă color pentru etichete Epson TM-3400. Fie că este vorba de avertizările inscripţionate pe diverse pachete, de codurile de culoare ale componentelor sau de indicaţiile colorate de pe reţetele pacienţilor – prin culoare sunt comunicate informaţii importante, facilitând optimizarea proceselor de lucru şi evitarea confuziilor. imprimanta TM-C3400 este concepută pentru listarea color a etichetelor pe o diversitate mare de materiale, formate şi suprafeţe, păstrând costurile la un nivel scăzut. Cerneala Epson garantează o durabilitate extinsă a etichetelor şi a reţetelor, fiind rezistentă la pete. Modelul Epson TM-C3400 va fi disponibil începând cu luna mai 2009, atât în versiunea USB cât şi pentru reţea.

Versatilă
Atunci când aveţi nevoie de un număr redus de etichete, listarea acestora cu ajutorul imprimantei Epson TM-C3400 reprezintă o soluţie mult mai avantajoasă şi mai rapidă decât achiziţia etichetelor preimprimate. Principala caracteristică a modelului TM-C3400 este versatilitatea. Dispozitivul listează pe o varietate de suporturi: etichete, bilete, role de hârtie, reţete cu o lăţime de la 25 la 112 mm (lăţimea imprimării variază între 20 şi 104 mm). În plus, datorită funcţiei “Auto-Cutter”, rolele de hârtie pot fi secţionate în funcţie de specificaţii individuale. Sunt astfel eliminate orice fel de erori legate de secţionarea hârtiei şi nu mai este necesară depozitarea etichetelor de diferite mărimi.

Rapidă şi economică
Pentru evenimentele speciale sau acţiunile promoţionale prin poştă este necesară producerea etichetelor într-un timp foarte scurt. În funcţie de dimensiuni şi rezoluţie, imprimanta Epson TM-C3400 poate lista până la 1,000 de etichete pe oră. În plus, datorită tehnologiei inkjet inovatoare, până la 10.000 de etichete pot fi listate cu un singur cartuş. În comparaţie, imprimantele convenţionale cu listare prin transfer termic folosesc întotdeauna întreaga matriţă de listare – chiar dacă nu trebuie să listaţi decât o singură linie.

Printuri durabile, rezistente la pete
Etichetele rezistente la pete sunt necesare într-o varietate de domenii de activitate. De exemplu, în sectorul medical etichetele trebuie să fie rezistente la curăţarea cu soluţii dezinfectante. Spre deosebire de alte tehnologii de listare color, cerneala pe bază de pigmenţi folosită de Epson garantează durabilitatea imaginilor, a elementelor grafice, a textului şi, nu în ultimul rând, a codului de bare.

Modelul Epson TM-C3400 este, din punct de vedere ergonomic, superior celorlalte imprimante inkjet din această categorie aflate pe piaţă: în momentul actual, este singura imprimantă inkjet pentru etichete care încorporează toate elementele de control în partea frontală a dispozitivului. Astfel, cartuşele şi hârtia pot fi schimbate foarte uşor chiar şi atunci când echipamentul se află pe un raft sau sub tejghea. Datorită suportului software complet, inclusiv o platformă de dezvoltare a programelor (SDK), echipamentul poate fi conectat şi controlat în reţele extinse de până la 64 de imprimante.

Utilizare economică şi ecologică
Epson TM-C3400 este ideală şi pentru companiile cu un buget redus. În comparaţie cu imprimantele pe bază de transfer termic sau alte imprimante inkjet, modelul Epson are un consum energetic semnificativ mai redus în timpul listării şi în modul stand-by. Motivul: dacă tehnologiile tradiţionale au nevoie de multă energie pentru încălzirea componentelor individuale, tehnologia de listare Epson Piezo operează fără a avea nevoie de căldură. Acesta este unul din rezultatele eforturilor depuse de Epson în direcţia minimizării impactului ecologic al produselor sale, pe întreg ciclul de viaţă. În plus, Epson contribuie la prezervarea mediului înconjurător urmând directivele RoHS (directiva europeană cu privire la eliminarea substanţelor toxice) şi WEEE (directiva europeană privind reducerea deşeurilor electrice şi electronice).

Specificaţii şi caracteristici ale imprimantei Epson TM-C3400:

· Imprimantă color pentru etichete cu tehnologia de listare Epson Piezo™

· Etichete durabile, rezistente la pete datorită cernelei pe bază de pigmenţi

· Listare color rapidă – până la 1.000 de etichete pe oră

· Listare pe o diversitate mare de suporturi: etichete, bilete, role de hârtie, role de etichete

· Suporturi cu lăţimi de la 25 la 112 mm, lăţimea de listare de la 20 la 104 mm

· Listare bidirecţională

· Alimentare frontală sau din spate cu hârtie

· Utilizare uşoară: toate elementele de control se află în partea frontală a echipamentului, facilitând operarea atunci când imprimanta se află pe raft sau chiar sub ghişeu

· Interfeţe: USB 2.0 sau Ethernet 802.11b/g

· Suport software complet, inclusiv o platforma de dezvoltare a programelor

· Funcţie “Auto-Cutter” standard

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

Despre Epson Group:
Epson este lider global în produse de imagine, incluzând imprimante, proiectoare 3LCD şi LCD-uri de dimensiuni mici şi mijlocii. Cu o cultură inovatoare şi creativă, Epson se dedică depăşirii viziunii şi aşteptărilor clienţilor din întreaga lume cu produse cunoscute pentru calitatea, funcţionalitatea, caracterul compact şi eficienţa energetică superioare.
Epson este o reţea formată din 93.279 angajaţi în 107 de companii în toată lumea şi este mândră de contribuţia continuă la mediul econimic global şi al comunităţilor în care este localizată. Făcând parte din corporaţia japoneză Seiko Epson, grupul a avut vânzări consolidate de 1,347 miliarde de yeni în anul fiscal 2007.

Despre Epson Europa:
Epson Europe B.V., cu sediul în Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa, Estul Mijlociu, Rusia şi Africa. Cu o forţă de muncă alcătuită din 2,400 angajaţi, vânzările Epson Europa în anul fiscal 2007 au fost de 1,854 milioane de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pos.epson-europe.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/epson-lanseaza-noua-imprimanta-color-pentru-etichete-epson-tm-c3400